You are here: Home » Fénymásológép » Felújított gépek
2019 szept. 20, péntek
Telefon: +36 1 221 8175
E-mail: info@buro44.hu
Pinterest

Felújított másológépek

E-mail Nyomtatás PDF

Konica Minolta bizhub 223


Lap/perc (A4, ff/színes)
22 / --
Max DIN formátum
A3
Max papírsúly (g/m2)
210


Konica Minolta bizhub C253 másológép

Konica Minolta bizhub C220 színes felújított multifunkciós másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 22/22
Max DIN formátum A3+
Max papírsúly (g/m2) 256


Konica Minolta bizhub C253 másológép

Konica Minolta bizhub C280 színes felújított multifunkciós másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 28/28
Max DIN formátum A3+
Max papírsúly (g/m2) 256 ">

Konica Minolta bizhub 283

Lap/perc (A4, ff/színes
28/-- 
Max DIN formátum
A3
Max papírsúly
210Konica Minolta bizhub C224

Lap/perc (A4, ff/színes)
22/22 
Max DIN formátum
SRA3
Max papírsúly (g/m2)
300Konica Minolta bizhub C284

Lap/perc (A4, ff/színes)
28/28
Max DIN formátum
SRA3
Max papírsúly (g/m2)
300


Egyéb elérhető típusainkról érdeklődjön elérhetőségeinken.


Lássa meg a potenciált a felújított másológépekben is!

felújított másológépekMásológép nélkül megáll az élet az irodában? Nem tudnak haladni a napi feladatokkal, ha a szükséges dokumentumokat nem lehet sokszorosítani? Valóban nem lehetséges még ma sem megspórolni egy ilyen irodai berendezés használatát, mert papírral is dolgozunk, hiába a digitális technológia térhódítása.

A másológépekből már nemcsak új modelleket lehet megvásárolni és használni, van választási lehetősége a vásárlóknak. A használt és felújított másológépek egyaránt képviseltetik magukat a kínálatban. A mi webáruházunkban is talál mindegyikre példát, döntse el Ön, melyik éri meg jobban! Engedje meg, hogy segítsünk egy kicsit ebben a választásban!

A felújított másológépektől nem kell megijedni, sőt, érdemes felismerni, hogy mennyi minden rejlik bennük. Nem egyszerű, használt berendezésekről van szó, hanem olyan másológépekről, amikben még megvan a potenciál. Ezt kihasználva újítják fel őket és dobják újra piacra. Ez az eljárás azért is olyan hasznos, mert a régi, de még nem tönkrement fénymásolókat ennek köszönhetően fel lehet újítani, tehát egyúttal újra is lehet hasznosítani. Miért menne szemétbe az, ami még tökéletesen működőképes? A régi berendezések új életet kezdenek, kapnak egy második esélyt felújított másológépekként, amivel a vásárló is jól jár. Az eredetihez képest jóval kedvezőbb áron jut egy tökéletesen működő irodai berendezéshez és a megtakarított részét a vételárnak elköltheti valami másra is, amire szintén szüksége van az irodának.

Webshopunkban márkás felújított másológépekből is nagy választékot talál, amiket hosszú távon megbízhatóan tud használni. Többféle típus is képviselteti magát termékeink között, ezért minden igényt ki tudunk szolgálni, ha fénymásoló berendezésekről van szó. Hozzon ésszerű döntést és spóroljon velünk, illetve a felújított másológépeinkkel! Ha nem ragaszkodik a vadonatúj berendezésekhez, a felújított másológépek szinte ugyanazt kínálják, ráadásul garanciával! Kérdéseivel keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!Fénymásológép kedvező áron? – Válassza a felújított készülékeket!

Fénymásológép kedvező áron? – Válassza a felújított készülékeket! Manapság a fénymásológépek terén számos készülék közül válogathatnak a vásárlók, ám így is kihívást jelent meghozni a végső döntést a készülékek kiválasztása során. Ha jelenleg is dilemmában van, mert olyan fénymásológépet szeretne, ami hosszú távon megbízható, ugyanakkor kedvező árral is rendelkezik, ne gondolkozzon tovább, válasszon felújított fénymásológépet!

A felújított fénymásológépek abban különböznek az új készülékektől, hogy utóbbiaknak nincsen előéletük, így nem tudni, hogy mennyire hosszú távú befektetésként tekinthet rájuk tulajdonosuk, kevésbé ismertek az esetlegesen felmerülő hibák. Ezzel szemben a felújított fénymásológép esetében tudható, hogy mi volt az a műszaki probléma, ami miatt felújításra szorult a készülék, ennek köszönhetően nem érhetik váratlan kellemetlenségek a gépekkel kapcsolatban, ráadásul rendkívül kedvező árakon juthat hozzájuk!

Tekintse meg felújított fénymásológépeink kínálatát, a minőséget garantáljuk!


Kedvező ajánlat: felújított gépek

Kedvező ajánlat: felújított gépekA fénymásolók olyan irodai gépek, amikre folyamatosan szükség van, a legtöbb helyen minden nap, rendszeresen használják őket. Nem ritka, hogy egy fénymásológép reggeltől estig dolgozik, ami természetesen kikezdi a teljesítményét is, előbb-utóbb pedig eljut oda, hogy szüksége lesz leváltásra. De új fénymásológépet venni komoly összegbe is kerülhet, különösen akkor, ha igazán minőségi irodai gépet szeretnénk használni.

Mit szólna hozzá, ha ugyanazt a minőséget olcsóbban kapná meg? Hogyan lehetséges mindez? Felújított gépek vásárlásával egy használt, de mégis kitűnő állapotban lévő fénymásológépet kaphat a kiszemelt márkából, csak éppen az eredeti ár töredékéért! A felújított gépekben nem fog csalódni, hiszen úgy kapja meg őket, hogy megjavították, karbantartották, átnézték őket, a problémás alkatrészeket pedig kicserélték. A teljesítményük jobb, az állapotuk pedig kiváló!

Amennyiben érdekli ajánlatunk, keresse fel cégünket bizalommal, és vásároljon felújított gépeket kínálatunkból! Bővebb tájékoztatást a feltüntetett elérhetőségeinken kaphat!


Spóroljon felújított készülékekkel!

Egy vállalkozás indítása igen nagy kiadással jár. Itt nem csak a cégalapítás költségeire kell gondolni, hanem az eszközök beszerzésére is, vagyis, amik ahhoz kellenek, hogy elkezdődhessen az érdemi munka. Fel kell szerelni az irodát, ami nagy anyagi teher lehet, még egy kisebb cég esetében is. Hogy hogyan lehet ezen spórolni? Például úgy, hogy az új fénymásológépek helyett a felújított készülékeket választjuk!

Cégünk foglalkozik fénymásológépek bérbeadásával és felújításával is. Az új vállalkozások számára bátran ajánljuk felújított készülékeinket, hiszen ezek megbízható, eredeti termékek, ám jóval olcsóbbak, mint új társaik. Minden gép alapos ellenőrzésen és felújításon esik át, így egy kiváló állapotú gépet vásárolhat alacsonyabb áron!

Szeretne spórolni, mert új vállalkozásának indítása sokba kerül? Forduljon hozzánk bizalommal fénymásológépért, és válassza felújított készülékeinket! Széles választékkal várjuk, és tapasztalt kollégáinkra is számíthat a megfelelő termék kiválasztásában!

Egyéb forgalmazott márkák:
(Samsung, Konica-Minolta, HP, Canon,Murafec)

Fénymásológép, másológép bérlés, fénymásoló, új és használt másológép bérbeadás, színes másológép, fénymásológép

Impresszum és Tárhely Szolgáltató
fenymasolo.lap.hu | fenymasolas.lap.hu | irodaszer.lap.hu
Joomla extensions by Siteground Hosting