You are here: Home
2020 szept. 19, szombat
Telefon: +36 1 221 8175
E-mail: info@buro44.hu
Pinterest

Fénymásológép bérbeadás, új és használt másológép bérlés


Fénymásológépe elromlott és gazdaságosan nem javítható?
Kiöregedett és nem nyújtja azokat a szolgáltatásokat, amiket elvárna, de nem szeretne ebben a nehéz gazdasági helyzetben egy új (újabb) készülékre beruházni?

Mi megoldjuk ezt a problémát: fénymásológép bérlés

Előnyei:
- nem igényel nagy beruházást
- a teljes bérlés fordított összeg költségként leírható
- nem kell az esetenként igen magas javítási költségekkel számolnia
- az Ön igényeinek testre szabottan ajánlunk készüléket
- az üzemeltetési (bérlési) költségek tervezhető vállnak
- egyes szerződéseinknél a futamidő végén a készülék az Ön tulajdonába kerül
- Önnek csak a másolópapír beszerzése marad, a többit mi intézzük
- nincs amortizáció
- a bérlésre fordított összköltség kedvezőbb lehet, minta saját készüléket üzemeltetne (az amortizációt is figyelembe véve)

Készülékeink igény szerint alkalmasak fénymásológépként, nyomtatóként, és akár szkennerként és faxként való üzemeltetésre is.

Önnek csak választania kell!


Másológép bérléssel megkímélheti cégét a váratlan kiadásoktól!

másológép bérlésMinden cégnél szükség van bizonyos irodai gépekre, például számítógépekre, nyomtatókra, fénymásoló gépekre. Ezek kiválasztása sem mindig egyszerű, de az is előfordul, hogy probléma adódik az eszközökkel, meghibásodnak és az ilyen esetek megoldása nem csak sürgető, hanem időnként sajnos költséges is. Ráadásul, amíg a készülék hibás, illetve szervizben van, addig nem is lehet használni. Ennek elkerülésére jó megoldás a másológép bérlés, aminek köszönhetően nem kell nélkülöznie a berendezés használatát és nem az Ön cégét terhelik a szervizeléssel kapcsolatos kiadások sem.

másológép bérlés egy fix, de alacsony költséget jelent havonta, amiért cserébe folyamatosan a rendelkezésére állnak a szükséges gépek. Ha valamelyik meghibásodik, addig bérelhet másik készüléket, sőt, így akár más teljesítményű típusokat is kipróbálhat. Ennek köszönhetően, ha később mégis a készülékvásárlás mellett dönt, könnyebben tudja majd kiválasztani az ideális terméket. A másológép bérlés nagy előnye, hogy nem kell nélkülöznie az eszközök használatát, ugyanakkor az esetleges szervizelési költségek sem az Ön cégét terhelik. Természetesen a másológép bérlés nem jelenti feltétlenül azt, hogy egy használt berendezéssel kell dolgoznia, hiszen nálunk lehetőség van új másológép bérlésére is. Azonban, ha még jobban szeretne lefaragni a kiadásokból, akkor döntsön bátran a használt másológép bérlése mellett, cégünk kizárólag ellenőrzött, megbízhatóan működő eszközöket kínál. Bármelyiket is választja, a másológép bérlésének teljes összege költségként leírható, így még kevésbé jelent megterhelést vállalkozása részére. Ráadásul, nálunk lehetőség van olyan szerződést is kötni, amelynek végén a berendezés az Ön tulajdona lesz. Ennek köszönhetően egy már megismert, jól bevált gép lesz az Öné.

Amennyiben kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, illetve szeretne bővebb tájékoztatást kérni a másológép bérlés feltételeiről, forduljon bizalommal hozzánk! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek a megadott elérhetőségeink bármelyikén.


Spórolnia kell a kiadásokon, de nincs ötlete, hogyan? A másológép bérlés jó megoldás!

Egy cég történetében vannak jó és rossz idők egyaránt. Annak ellenére, hogy a tőlük telhető legjobbat teszik meg a  vezetők és az alkalmazottak is, mégis előfordulhat, hogy a szerencse egyszer csak elpártol mellőlük. A cég tulajdonosai ilyenkor több dolgot tehetnek. Feladják és visszavonulnak vagy pedig felveszik a kesztyűt. Amikor a cég rosszabbul áll és nincs mindenre annyi pénz, mint előtte, akkor nincs más megoldás, mint csökkenteni a kiadásokat. El kell gondolkodni azon, hogy hol lehet megnyirbálni a költségeket. Biztosan akad olyan terület, ahol feleslegesen költenek többet, mint amennyit muszáj. Az egyik lehetséges terület, ahol a költségeket csökkenteni lehet például az irodaszerek beszerzése és a berendezéseken történő spórolás.


Például egy  megvásárolt másológép is drága dolog, aminek a magas ára mellett ráadásul a fenntartását is bele kell kalkulálni a költségekbe. Mondjon le a saját fénymásolóról és helyette inkább próbálja ki a másológép bérlést! A másológép bérlés hozzájárulhat a hatékony költségcsökkentéshez. Sok kicsi sokra megy, amit pedig ezzel megspórol, azt valami fontosabbra fordíthatja. Keressen meg minket bizalommal és ismerje meg, hogy mit kínálunk az ügyfeleinknek másológép bérlés témában! A legfontosabb, hogy cégünk hosszú távon is megbízhatóan áll rendelkezésre!


A másológép bérlés minimális összeget jelent, ezzel együtt pedig szinte semennyi felelősséget. A használat közben felmerülő minden problémát cégünk old meg. A meghibásodások javítását ugyanúgy, mint az elfogyott papír pótlását vagy éppen az alkatrészek cseréjét, a gép szervizelését. A másológép bérlés a fénymásolás feladatát kevesebb kiadásból megoldja, Ön pedig nagyobb összeget is megspórolhat. A másológép bérlés teljes mértékben leírható költségként.


Forduljon hozzánk bizalommal a weboldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén és informálódjon a másológép bérléssel kapcsolatban! Szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésére és eligazítjuk a másológép bérlés világában!Fénymásoló bérlés testre szabottan!

Egy vállalkozás esetében nagy jelentőséggel bír a testreszabottság. Hogy is lehetne bárhová is jutni, és a kitűzött célokat hosszú távon megvalósítani, ha nem lehet a saját igényeknek megfelelően berendezkedni. Fénymásoló bérléssel kapcsolatos szolgáltatásunkat pontosan azoknak ajánljuk, akik személyre szabott megoldásokat keresnek.


Forduljon hozzánk bizalommal és béreljen fénymásolót tőlünk, válasszon olyan megoldást, amivel elégedett és eredményes is lehet hosszú távon! Egy fénymásoló kiválasztásánál is számítanak annak a tulajdonságai, mire képes, meddig és mennyit bír. Emellett az sem mellékes, hogy a fénymásoló használói mikor és mennyit, hogyan használnák a berendezést. Egy bérelt fénymásolónak emellett megvan az az előnye is, hogy kiszámíthatóbbá teszi a költségeket és egyúttal alacsonyan is tartja azokat!


Amennyiben érdekli ez a lehetőség, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken, és béreljen fénymásolót tőlünk testreszabott feltételekkel!

Egyéb forgalmazott márkák:
(Samsung, Konica-Minolta, HP, Canon,Murafec)

Fénymásológép, másológép bérlés, fénymásoló, új és használt másológép bérbeadás, színes másológép, fénymásológép

Impresszum és Tárhely Szolgáltató
fenymasolo.lap.hu | fenymasolas.lap.hu | irodaszer.lap.hu
Joomla extensions by Siteground Hosting