You are here: Home » Fénymásológép » Közepes munkacsoportok
2020 febr. 27, csütörtök
Telefon: +36 1 221 8175
E-mail: info@buro44.hu
Pinterest

Közepes munkacsoportok

E-mail Nyomtatás PDF

Ha egy kicsit nagyobb teljesítményre van szüksége, válassza közepes munkacsoportokban lévő gépeinket!

 

develop ineo 215 másológép

DEVELOP ineo 226 multifunkciós másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 22/-
Max DIN formátum A6-A3
Max papírsúly (g/m2) 160
digitális fénymásológép, develop ineo 224e

DEVELOP ineo 227 multifunkciós másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 22/22
Max DIN formátum A6-A3
Max papírsúly (g/m2) 210


digitális fénymásológép, develop ineo 284e

DEVELOP ineo 287 multifunkciós másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 28
Max DIN formátum A6-A3
Max papírsúly (g/m2) 160


develop ineo 364e másológép

DEVELOP ineo 367 multifunkciós másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 36
Max DIN formátum A6-A3
Max papírsúly (g/m2) 210

Fénymásoló bérlés: a teljesítményt igazítsa az igényekhez!

Fénymásoló bérlés: a teljesítményt igazítsa az igényekhez!Az irodai munkának megvannak a maga berendezései, amikkel különféle papíralapú dokumentumokat tudunk sokszorosítani, nyomtatni, továbbítani, lefűzni. Ezek közé tartozik a fénymásoló, a nyomtató, a szkenner is. Egy fénymásoló géppel, vagy nyomtatóval azonban csak akkor tudjuk az irodai munkát hatékonyan végezni, ha arra is figyelmet fordítunk, hogy milyen berendezést választunk. Hiába új, márkás, vagy drága a gép, ha nem tudja kiszolgálni az adott csoport igényeit!

Közepes munkacsoportok számára egy kisteljesítményű, alap tulajdonságokkal rendelkező fénymásoló nem lesz célravezető! Ha napi szinten sokat kell fénymásolni, a gép nem fogja bírni a terhelést, nem tud megfelelni az elvárásoknak! A fénymásoló bérlés megoldás lehet, hiszen így anélkül próbálható ki akár többféle gép is, hogy azokat meg kellene vásárolni!

Forduljon hozzánk bizalommal fénymásoló bérléssel kapcsolatban, és mi segítünk megtalálni az ideális irodai gépeket közepes munkacsoportja számára! A fénymásoló bérlés lesz a megoldás az Ön számára is! Érdeklődjön megadott elérhetőségeinken!

 

Közepes munkacsoportok számára is vannak fénymásoló gépeink!

Közepes munkacsoportok számára is vannak fénymásoló gépeink!Egy nagyobb létszámú munkacsoportnak nagyobbak az igényei is, mint ha egy minimális létszámmal rendelkező csapatot kellene kiszolgálni. Miben nyilvánul ez meg? A nagyobb létszámú csoport több fénymásolópapírt használ, több tinta fogy, többször kell a gépet karbantartani. Amikor a csapat igényei már tisztán körvonalazódnak, akkor be lehet határolni, hogy nagyjából mekkora teljesítménnyel dolgozó irodai gépekre van szükség.

A fénymásoló gépek szinte mindenhol napi használatban vannak. Rengeteg papíralapú dokumentummal dolgozunk még mindig, hiába a digitalizálás elterjedése, a számítógépek használata. Egy fénymásoló gépet is meg kell vásárolni, fenn kell tartani, szüksége van alkalmanként javításra, karbantartásra is, pótolni kell a kifogyó tintát, a papírokat, néha szükség van új alkatrészekre.

A fénymásoló bérlés ezeket a feladatokat a szolgáltatóra hárítja, azaz ránk! Keressen minket bizalommal, és ahelyett, hogy megvásárolná, használja bérelt fénymásolóját kevesebb kötelezettséggel, előnyösebb feltételekkel!

Egyéb forgalmazott márkák:
(Samsung, Konica-Minolta, HP, Canon,Murafec)

Fénymásológép, másológép bérlés, fénymásoló, új és használt másológép bérbeadás, színes másológép, fénymásológép

Impresszum és Tárhely Szolgáltató
fenymasolo.lap.hu | fenymasolas.lap.hu | irodaszer.lap.hu
Joomla extensions by Siteground Hosting