You are here: Home » Fénymásológép » Közepes munkacsoportok
2020 aug. 07, péntek
Telefon: +36 1 221 8175
E-mail: info@buro44.hu
Pinterest

Közepes munkacsoportok

E-mail Nyomtatás PDF

Ha egy kicsit nagyobb teljesítményre van szüksége, válassza közepes munkacsoportokban lévő gépeinket!


develop ineo 215 másológép

DEVELOP ineo 226 multifunkciós másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 22/-
Max DIN formátum A6-A3
Max papírsúly (g/m2) 160

digitális fénymásológép, develop ineo 224e

DEVELOP ineo 227 multifunkciós másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 22/22
Max DIN formátum A6-A3
Max papírsúly (g/m2) 210


digitális fénymásológép, develop ineo 284e

DEVELOP ineo 287 multifunkciós másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 28
Max DIN formátum A6-A3
Max papírsúly (g/m2) 160


develop ineo 364e másológép

DEVELOP ineo 367 multifunkciós másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 36
Max DIN formátum A6-A3
Max papírsúly (g/m2) 210

Develop Ineo másológépek a közepes munkacsoportok sikerének biztosításáért!

Develop Ineo másológépekA dokumentum előállítás rendszeresen használt eszköze a fénymásológép. A legújabb modelleket úgy tervezték meg, hogy különböző felhasználói igényekhez igazodjanak és minél sokoldalúbbak legyenek. Nem minden környezetbe illik ugyanaz az irodai berendezés. Hiába drága egy modell és nagy a teljesítménye, ha nincsen rá szükség és nem tudják kihasználni a tulajdonságait. Ez fordítva is igaz: ahol napi szinten intenzívebb dokumentum előállításra van szükség, oda egy egyszerűbb berendezés már kevés. A közepes munkacsoportoknak is megvannak az ideális  tulajdonságokkal rendelkező irodai berendezései. A Develop Ineo másológépeket nekik találták ki. Olyan irodákba tervezték őket, ahol az információ megosztása és a dokumentum előállítása rendszeresen történik.

Develop Ineo másológépek gyakorlatilag mindent tudnak, ami ahhoz kell, hogy a napi feladatokat teljesen gördülékenyen és határidőre el lehessen készíteni. Miért pont a Develop Ineo másológépek modelljei közül válasszon, ha közepes munkacsoportban dolgozik?

Develop Ineo másológépek működése támogatja a fennakadás nélküli fénymásolást azzal, hogy a papír utánpótlás gördülékenyebb, mint az alapszintű modelleknél. A kezelésük egyszerű és könnyű, ezt az érintőképernyő és a mozgatható kijelző is biztosítja. A szkennelés lehetőségei is szélesebbek, szinte bármilyen eszközre, illetve közvetlen e-mail címre is továbbítani lehet az anyagot. Ez azért előnyös megoldás, mert egyrészt gyorsabb dokumentum előállítást tesz lehetővé, másrészt pedig támogatja a bizalmas információk védelmét. Faxolni, szkennelni, másolni, nyomtatni szintén lehet ezekkel a készülékekkel, mindezt időtakarékosan és biztonságosan.

Develop Ineo másológépek modern voltát támasztja alá az is, hogy a tervezők ügyeltek arra, hogy ne csak a teljesítményük és a funkcióik legyenek figyelemre méltóak, hanem ugyanígy a fogyasztásuk is. Ennek köszönhetően a Develop Ineo másológépek használata kisebb terhelést jelent a környezetre nézve.

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal az elérhetőségeink egyikén!


Fénymásoló bérlés: a teljesítményt igazítsa az igényekhez!

Fénymásoló bérlés: a teljesítményt igazítsa az igényekhez!Az irodai munkának megvannak a maga berendezései, amikkel különféle papíralapú dokumentumokat tudunk sokszorosítani, nyomtatni, továbbítani, lefűzni. Ezek közé tartozik a fénymásoló, a nyomtató, a szkenner is. Egy fénymásoló géppel, vagy nyomtatóval azonban csak akkor tudjuk az irodai munkát hatékonyan végezni, ha arra is figyelmet fordítunk, hogy milyen berendezést választunk. Hiába új, márkás, vagy drága a gép, ha nem tudja kiszolgálni az adott csoport igényeit!

Közepes munkacsoportok számára egy kisteljesítményű, alap tulajdonságokkal rendelkező fénymásoló nem lesz célravezető! Ha napi szinten sokat kell fénymásolni, a gép nem fogja bírni a terhelést, nem tud megfelelni az elvárásoknak! A fénymásoló bérlés megoldás lehet, hiszen így anélkül próbálható ki akár többféle gép is, hogy azokat meg kellene vásárolni!

Forduljon hozzánk bizalommal fénymásoló bérléssel kapcsolatban, és mi segítünk megtalálni az ideális irodai gépeket közepes munkacsoportja számára! A fénymásoló bérlés lesz a megoldás az Ön számára is! Érdeklődjön megadott elérhetőségeinken!


Közepes munkacsoportok számára is vannak fénymásoló gépeink!

Közepes munkacsoportok számára is vannak fénymásoló gépeink!Egy nagyobb létszámú munkacsoportnak nagyobbak az igényei is, mint ha egy minimális létszámmal rendelkező csapatot kellene kiszolgálni. Miben nyilvánul ez meg? A nagyobb létszámú csoport több fénymásolópapírt használ, több tinta fogy, többször kell a gépet karbantartani. Amikor a csapat igényei már tisztán körvonalazódnak, akkor be lehet határolni, hogy nagyjából mekkora teljesítménnyel dolgozó irodai gépekre van szükség.

A fénymásoló gépek szinte mindenhol napi használatban vannak. Rengeteg papíralapú dokumentummal dolgozunk még mindig, hiába a digitalizálás elterjedése, a számítógépek használata. Egy fénymásoló gépet is meg kell vásárolni, fenn kell tartani, szüksége van alkalmanként javításra, karbantartásra is, pótolni kell a kifogyó tintát, a papírokat, néha szükség van új alkatrészekre.

A fénymásoló bérlés ezeket a feladatokat a szolgáltatóra hárítja, azaz ránk! Keressen minket bizalommal, és ahelyett, hogy megvásárolná, használja bérelt fénymásolóját kevesebb kötelezettséggel, előnyösebb feltételekkel!

Egyéb forgalmazott márkák:
(Samsung, Konica-Minolta, HP, Canon,Murafec)

Fénymásológép, másológép bérlés, fénymásoló, új és használt másológép bérbeadás, színes másológép, fénymásológép

Impresszum és Tárhely Szolgáltató
fenymasolo.lap.hu | fenymasolas.lap.hu | irodaszer.lap.hu
Joomla extensions by Siteground Hosting