You are here: Home » Nagy teljesítményű gépek
2020 szept. 19, szombat
Telefon: +36 1 221 8175
E-mail: info@buro44.hu
Pinterest

Nagy teljesítményű gépek

E-mail Nyomtatás PDF

DEVELOP ineo 423 másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 42
Max DIN formátum A3
Max papírsúly (g/m2) 210


DEVELOP ineo 501 másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 50/-
Max DIN formátum A3
Max papírsúly (g/m2) 210



DEVELOP ineo 601 másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 60/-
Max DIN formátum A3
Max papírsúly (g/m2) 200



DEVELOP ineo 751 másológép

Lap/perc (A4, ff/színes) 75/-
Max DIN formátum A3
Max papírsúly (g/m2) 200


A Develop ineo másológépekkel garantált a hatékony munkavégzés az irodában! 

Develop ineo másológépek Manapság több irodahelyiségben is találhatók olyan régi másológépek, amik már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Lassúak, bizonytalanul működnek, sokszor kell javítani őket, emiatt pedig akadályozzák a hatékony munkavégzést, ami értelemszerűen nem válik a vállalkozás előnyére. Ilyenkor érdemes elgondolkodni a cégtulajdonosoknak az új, korszerűbb másológép megvásárlásán. A kínálat óriási, a különböző gyártók már sokkal korszerűbb, megbízhatóbb berendezéseket kínálnak az irodai munkához. A kérdés már csak az, hogy a választékból melyik az a készülék, amivel valóban biztosítva lesz a hatékony és gyors munkavégzés? Ha Ön erre még nem kapott választ, segítünk, hogy könnyebb legyen döntést hoznia: válassza a Develop ineo másológépeket!

A Develop ineo másológépek napjainkban az egyik legmegbízhatóbb, legkiválóbb készülékek kategóriájához tartoznak. Alkalmazásukkal garantált a gyors és hatékony munkavégzés az irodában, köszönhetően a modern és praktikus funkcióiknak. A Develop ineo másológépek gyártói kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a manapság felmerülő igényeknek százszázalékban megfeleljenek. A Develop ineo másológépek között találhatók olyan készülékek, amik multifunkciósak, ezáltal sokkal kényelmesebb velük a munkavégzés. A Develop ineo másológépek rendkívül színvonalas termékek, amik hosszú távon képesek kiszolgálni az irodáját a mindennapokban, így a készülékek megvásárlására befektetésként is tekinthet. A Develop ineo másológépeknél a funkciókon kívül nem lehet elmenni szó nélkül az esztétikai tényezők mellett sem. A márka termékeinél nagy hangsúlyt fektettek a kinézetre is. Elegáns, igényes készülékek, amik hozzájárulnak az iroda rendezett összképéhez.

Tapasztalja meg Ön is a Develop ineo másológépek előnyeit, válassza ki kínálatunkból azt a berendezést, amire szüksége lesz a hatékony munkavégzéshez! Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a Develop ineo másológépekről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!


Minőségi, nagy teljesítményű fénymásolóra van szüksége? – Nálunk megtalálja!

Minőségi, nagy teljesítményű fénymásolóra van szüksége? – Nálunk megtalálja!Léteznek olyan cégek, nagyobb telephellyel rendelkező vállalkozások, ahol a különböző irodatechnikai berendezések elengedhetetlenek a mindennapi munkavégzéshez. Ha Önnek rendszeresen, nagy mennyiségben, különböző hivatalos dokumentumok fénymásolatát kell elkészítenie, válasszon a feladatra nagy teljesítményű berendezést!

A nagy teljesítményű fénymásolókat, ahogy a nevükben is szerepel, olyan környezetben lehet rendeltetésszerűen alkalmazni, ahol állandó használatnak vannak kitéve, és jelentős mennyiségben kell előállítani fénymásolt iratokat. Nem érdemes a nagy teljesítményű fénymásolókat olyan helyeken használni, ahol viszonylag kevés fénymásolatra van szükség, ugyanis ebben az esetben az üzemeltetésük egyáltalán nem gazdaságos!

A nagy teljesítményű fénymásolókat nemcsak megvásárolhatja kínálatunkból, hanem ki is bérelheti, ennek köszönhetően kedvező áron juthat hozzá a berendezésekhez!

Tekintse meg nagy teljesítményű fénymásolóink kínálatát, válassza ki az Önnek ideális készüléket!

Egyéb forgalmazott márkák:
(Samsung, Konica-Minolta, HP, Canon,Murafec)

Fénymásológép, másológép bérlés, fénymásoló, új és használt másológép bérbeadás, színes másológép, fénymásológép

Impresszum és Tárhely Szolgáltató
fenymasolo.lap.hu | fenymasolas.lap.hu | irodaszer.lap.hu
Joomla extensions by Siteground Hosting