You are here: Home » Szolgáltatások
2018 nov. 17, szombat
Telefon: +36 1 221 8175
E-mail: info@buro44.hu
Google+
Pinterest
Flickr

Szolgáltatások | Büro44

E-mail Nyomtatás PDF

Tudja meg miben tudunk segíteni:

 

BÉRBEADÁS - BÉRLÉS


Nincs nagy befektetés, nincsenek váratlan üzemeltetéssel kapcsolatos kiadások!
Önök csak a papírt biztosítják, a többi a mi dolgunk
Másológép bérleti konstrukciók már havi 3 500 Ft.+ÁFA -tól!


ÉRTÉKESÍTÉS


Kellékanyagok

Tintapatronok, tonercartridge, toner, papír stb.
Eredeti, utántöltött, és utángyártott kellékanyagok kedvező árakon, bármilyen márkájú készülékhez!
Házhoz szállítás, összeg határtól függően akár díjmentesen, rövid határidővel.

Új készülékek

Magas műszaki színvonalú, független nemzetközi tesztlaborok által is elismert és több esetben első hellyel díjazott készülékeink megtekintéséhez kérjük használja a termékek menüpontot.
Gépeink kedvező lízíng konstrukcióban is megvásárolhatóak, akár 0% önrész vállalással is!

Felújított készülékek

Gépeink megfizethető árak mellet kínálják, az új készülékekkel csaknem megegyező műszaki paramétereket, a nagyfokú megbízhatóságot, és az alacsony üzemeltetési költségeket. Mindezt természetesen garanciával!

 

Újdonság: Kínálatunkban már kaphatóak az ún. Release másológépek, amelyek teljes körű csaknem 100 %-os újjáépítésre kerülnek, így egy új készülékkel megegyező megbízhatósági, és esztétikai szintet képviselnek.


Folyamatosan változó kínálatunk miatt, árainkról, illetve az értékesíthető típusokról, kérjük, érdeklődjenek elérhetőségeinken.


SZERVIZ


Vállaljuk: DEVELOP, MINOLTA, Konica-Minolta, AGFA, HP, Samsung, készülékek javítását, rövid, akár 4 órás kiszállási határidőkkel.
Gépeik folyamatos felügyeletéhez (mellyel az üzembiztonság és az élettartam növelhető) ajánljuk rugalmas kialakítású, kedvező áru karbantartási szerződéseinket.

 

Fénymásológép bérlés – miért is ne?

Fénymásológép bérlés – miért is ne?Számtalan olyan helyzet adódhat, amikor hirtelen szükség lenne egy fénymásológépre, de nincs kéznél a megfelelő eszköz – gondoljunk csak arra, ha időszakosan szükséges nagyobb mennyiségben másolnunk. Szerencsére az ilyen esetekre is van jó és hatékony megoldás – a fénymásológép bérlés!

A fénymásológép bérlés mellett rengeteg érv szól, melyek főleg a költségkímélő megoldások és a hatékonyság köré csoportosulnak. De gondoljon csak bele, mennyi bosszúságtól megkímélheti magát akkor is, ha épp vásárlás előtt áll, de nem tudja, hogy milyen modell mellett döntsön! A bérlés lehetőséget ad arra, hogy akár több típusú készüléket is kipróbáljon, így nem érheti csalódás a későbbiekben sem, és ki tudja, talán éppen a bérlés szabadságára van szüksége valójában!

Gondolkodjon Ön is hosszútávon és keressen minket bizalommal, ha szeretné kihasználni a fénymásológép bérlés lehetőségét, hiszen tőlünk csak kiváló állapotú, megbízható eszközöket kaphat! Megéri hozzánk fordulnia!

 

Nálunk megtalálja a tökéletes másológépet!

Nálunk megtalálja a tökéletes másológépet!Minden iroda más és más feladatokkal küzd meg a munkanapok során, ennek okán pedig gyakran az irodai felszerelés terén is különböző funkciókra van szükség. A másológép bérlés során elsősorban azt kell eldönteni, hogy milyen hatékonyságú gépet szeretnénk, aztán érdemes megvizsgálni azt is, hogy milyen tevékenységeket szeretnénk elvégezni a segítségével.

A másológép bérlés lehetőséget ad arra, hogy kicsi, közepes vagy nagy munkacsoportok igényeinek megfelelő eszközöket válasszunk, ami főként a teljesítményben jelent különbséget. Mindemellett fontos tudni, hogy elegendő-e számunkra a fekete-fehér másolás, vagy szükségünk lesz színes oldalakra is.

Kínálatunkban természetesen változatos megoldásokat találhatnak az érdeklődők, így bármely esetben a segítségére lehetünk a másológép bérlés terén!

Nem tudja biztosan, hogy milyen gépet lenne érdemes választani? Kérdései lennének a másológép bérlésről? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kollégáink a segítségére lesznek, hogy minden választ megkaphasson!

 

Problémát észlel fénymásológépével kapcsolatban? – Segítünk megszüntetni a hibát!

Problémát észlel fénymásológépével kapcsolatban? – Segítünk megszüntetni a hibát!A technika berendezések meghibásodása rendkívül kellemetlen helyzeteket teremthet, főleg, ha éppen használatban vannak, vagy egy sürgős ügyben kellene használni a készülékeket. Ha Önnek ismerős a szituáció, és fénymásológépével kapcsolatban hasonló problémák merülnek fel, válassza szerviz szolgáltatásunkat!

Fénymásoló szervizünk munkatársai azonnal az ügyfelek rendelkezésére állnak! Tisztában vagyunk vele, hogy egy technikai berendezés meghibásodása milyen fennakadásokat okozhat egy vállalkozás életében, ezért garantáljuk, hogy rövid határidőn belül megszüntetjük a fénymásológép hibáját!

A fénymásológépek javításához kellő tapasztalatra és tudásra van szükség, ezért hozzáértés nélkül neki se fogjon a berendezések helyreállításának! Fénymásoló szervízünkben olyan szakemberek dolgoznak, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a készülékek javítása terén, ezért biztos lehet abban, hogy a berendezés jó kezekben van!

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe fénymásoló szerviz szolgáltatásunkat!

 

Hogyan spórolhat meg jelentős összeget vállalkozása számára?

Hogyan spórolhat meg jelentős összeget vállalkozása számára?Érthető, hogy a vállalkozókat foglalkoztatja, miként tehetnének szert plusz anyagi haszonra, amit a továbbiakban fejlesztésekre fordíthatnak. Meglepő tény, és sokan ezt mindig nehezen fogadják el, de az apróbb kiadásokat szükséges visszaszorítani, például a felesleges irodai berendezések megvásárlását, hiszen a sok kicsi sokra megy! Ha Ön is szeretne több profitot termelni, de nem tudja, hol kezdjen bele, döntsön a fénymásológép bérlés mellett!

A fénymásológép bérléssel csakis előnyökre tehet szert, ugyanis a szolgáltatásnak köszönhetően a vételár töredékéért használhatja a berendezéseket, ezáltal az így megtakarított anyagi keretet a cég fejlesztésére, bővítésére fordíthatja. A fénymásológép bérlés szolgáltatásban nemcsak a berendezés használata szerepel, hanem a karbantartási felügyelet is, vagyis, ha bármi probléma adódna a gépekkel, Önnek nem kell plusz anyagi költséggel számolnia, mivel a bérleti díjba a javítási költségek is beletartoznak.

Vigye sikerre vállalkozását, spóroljon, ehhez pedig vegye igénybe fénymásológép bérlés szolgáltatásunkat!

 

Fénymásoló szerviz a karbantartáshoz is!

Fénymásoló szerviz a karbantartáshoz is!A fénymásolás egyszerű és gyors módja annak, hogy egy oldalból több példányt készítsünk, éppen ezért ügyelni kell arra, hogy a fénymásológépet ne tegyük ki felesleges amortizációnak, sérüléseknek, óvjuk az állapotát és igyekezzünk fenntartani a legjobb formáját. Ennek a célnak az elérésében egy megbízható fénymásoló szerviz közreműködése is segíthet.

Keresse fel fénymásoló szervizünket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat fénymásológépeihez! Nem csupán akkor tudunk segíteni, ha a fénymásológép meghibásodott, hibajelzést mutat, vagy javításra van szüksége, de akkor is, ha rendszeres karbantartást szeretne igényelni hozzá. Nagy rutinnal és kiemelkedő szakmai tudással rendelkező kollégáink gondoskodnak róla, hogy a fénymásológép megfelelően működjön, időben észlelik a hibákat, tisztán tartják és karbantartják az alkatrészeket.

Egyeztessen velünk időpontot, vagy tegye fel kérdéseit elérhetőségeinken, és vegye igénybe fénymásoló szervizünk szolgáltatásait!

 

Egyszerűsítse le a kellékanyagok beszerzését!

Egyszerűsítse le a kellékanyagok beszerzését! A fénymásológép kellékanyagok között nehéz eligazodni, ezért ezek beszerzése sokak számára kihívást jelenthet, így természetes, hogy olyan vállalkozást keresnek az érdeklődők, ahol rövid időn belül és egyszerűen biztosítják a szakemberek a szükséges termékeket. Ha Ön is ilyen céget keres, van egy jó hírünk, kellékanyagok értékesítésével is foglalkozunk, és ha minket választ, megtapasztalhatja, hogy még soha sem volt ennyire egyszerű a beszerzés!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy problémás lehet a fénymásológép kellékanyagok beszerzése, igyekszünk mindent biztosítani ahhoz, hogy ez a folyamat lerövidüljön. Ehhez nemcsak az átláthatóságot biztosítjuk, hanem szakértő munkatársainkat is, akiknek köszönhetően az ügyfelek szinte azonnal iránymutatást kapnak azokhoz a termékekhez, amelyekre valóban szükségük van.

Tapasztalja meg Ön is a fénymásológép kellékanyagok beszerzésének egyszerűségét, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

Fénymásológép bérlés személyre szabottan!

Fénymásológép bérlés személyre szabottan!Legyen szó bármilyen szolgáltatásról, természetes, hogy az érdeklődők a lehető legelőnyösebb opciót szeretnék választani mindezzel kapcsolatban, ezért inkább többször átgondolják a végső döntést. Ha a fénymásológép bérlés keltette fel érdeklődését vagy vásárolni szeretne egy megbízható berendezést kedvező áron, gyorsan meghozhatja a döntést, amennyiben kitölti árajánlatkérő űrlapunkat.

Az árajánlatkérésnek köszönhetően semmilyen váratlan anyagi meglepetés nem érheti, ráadásul, ha első körben nem felel meg Önnek a megadott paraméterek alapján a fénymásológép bérlés vagy vásárlás ajánlat, módosítani is van lehetősége. Ennek megfelelően teljes mértékben személyre szabható a szolgáltatás, és Ön valóban előnyös helyzetbe kerülhet.

Árajánlatkérő űrlapunk átlátható, egyszerűen kezelhető, bárki számára könnyedén meghatározhatóak az igények. Tapasztalja meg fénymásológép bérlés szolgáltatásunk magas színvonalát vagy vásároljon saját berendezést, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Probléma merült fel a fénymásológéppel? Válassza szervizünket!

Legyen szó kisebb, vagy nagyobb irodahelyiségről, a mindennapok zökkenőmentes munkavégzéséhez elengedhetetlenek a fénymásológépek. Mivel ennyire központi szerepet töltenek be, rendszeres használatban is vannak, emiatt pedig egy bizonyos idő után előfordulhatnak meghibásodások. Ezek hátráltatják a munkavégzést, ezért természetes, hogy a fénymásológépek tulajdonosai rövid időn belül megoldást szeretnének találni problémáikra. Ha ezzel Ön is így van, és megbízható szervizt keres a javíttatáshoz, akkor van egy jó hírünk!

Szervizünk tisztában van a fénymásológépek szerepével, ezért munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a rövid határidejű segítségnyújtásra, így, ha bennünket választ, nem akadhat meg a munkavégzés. Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, igyekszünk a legnépszerűbb fénymásológép márkákat illetően segítséget nyújtani, ezért szervizünk szakembereinek semmi nem jelenthet akadályt! Fénymásológép, másológép bérlés, fénymásoló, új és használt másológép bérbeadás, színes másológép, fénymásológép, másológép szerviz

Ha szeretné megtapasztalni szervizünk ügyfélközpontú szolgáltatásait, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Eredeti és utángyártott kellékanyagokkal is állunk rendelkezésére!

A fénymásológépek bérlése jó választás, ha valaki nem tudja, hogy hosszú távon mennyit fogja használni a gépet, vagy csak időszakosan van rá szüksége, esetleg szeretne szervizeléssel foglalkozni. Azonban mindig megbízható céget érdemes keresni, akár vásárolni, akár bérelni szeretnénk fénymásológépet, illetve fontos, hogy a kellékanyagok beszerzésében is a segítségünkre legyenek.

Cégünk nem csak a fénymásológépekkel, hanem eredeti és utángyártott kellékanyagok forgalmazásával is foglalkozik.  Nálunk megtalálja a szükséges tintapatronokat, tonereket, papírokat, ráadásul az Önnek legkedvezőbb árfekvésben! Mivel ezek a kellékek sokszor gyorsan fogynak, mindig érdemes tartalékot is beszerezni, hogy ilyen apróság ne okozhasson fennakadást a cég életében. Bátran választhatja az utángyártott kellékanyagokat is, ezek az eredetihez hasonló minőségűek, de jóval olcsóbbak.

Forduljon hozzánk bizalommal, rendeljen kedvére eredeti és utángyártott kellékanyagaink közül!

 

Miért érdemes fénymásolót bérelni?

Egy irodában könnyen előfordul, hogy szakaszosan jelentkezik a sok munka, ami tart néhány napig, vagy hétig, utána nyugalmasabb időszak következik. Azonban amikor sok sürgős teendő van, akkor gyakran kevés az elektromos eszközök kapacitása, és jól jönne egy kis plusz segítség. Ilyenkor jó megoldás a fénymásoló bérlés!

Fénymásológépeink rövidebb és hosszabb távra is bérelhetők, így kiválóan lefedhetők azok az időszakok, amikor szükség van a nagyobb kapacitásra. A bérlés előnye, hogy a nyugalmasabb időszakban nem áll a gépben a cég pénze, és fizikailag sem foglalja a helyet, valamint nem kell törődni a szervizeléssel sem. A fénymásológép bérlése ugyanakkor nem jelent olyan egyszeri, de nagyobb kiadást, mint az esetleges megvásárlás, így nem terheli meg a cég tőkéjét sem. A bérlés további előnye, hogy nem fordulhat elő, hogy szervizelés miatt pont akkor nem tudjuk használni a gépet, amikor a legnagyobb szükség lenne rá.

Érdekli a fénymásológép bérlés? Forduljon hozzánk bizalommal, kedvező ajánlatokkal várjuk!


Miért tőlünk béreljen fénymásológépet?

A fénymásológép bérlése jó üzlet, hiszen számtalan előnnyel rendelkezik a vásárláshoz képest. És, hogy miért érdemes tőlünk bérelni?

Cégünk egyik fő tevékenysége a fénymásológépek bérbeadása, ezért nagy választékkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ennek köszönhetően minden cégnek a neki legmegfelelőbb gépet tudjuk ajánlani, nem kell túl kicsi, vagy feleslegesen nagy kapacitású gépekkel bajlódni. Az általunk kínált fénymásológépek megfelelően karbantartottak, minden egyes bérbe adás után átnézésre kerülnek, hogy az esetleges hibákat kijavíthassuk rajtuk. Emiatt, aki tőlünk bérel, annak nem kell aggódnia a gép állapotát illetően, biztos lehet benne, hogy egy kiválóan működő, és minden tekintetben kifogástalan eszközt kap tőlünk. Büszkék vagyunk arra, hogy a bérlés idejét tekintve rugalmasak vagyunk, hiszen gépeink hosszú és rövidtávra is rendelkezésére állnak!

Fénymásológép bérlés mellett döntött? Válassza a megbízhatóságot, válasszon minket! Kedvező árakkal és rugalmas kiszolgálással várjuk!

 

Miért bizonyul előnyös választásnak a fénymásológép bérlés?

Miért bizonyul előnyös választásnak a fénymásológép bérlés? Ahhoz, hogy egy irodában zökkenőmentesen végezhessék az ott dolgozók munkájukat, bizonyos berendezésekre szükségük lesz, így például fénymásoló gépekre is. Mivel ezek a készülékek rendszeres használatban vannak, olyan gépre van szükség, ami kifejezetten irodai körülményekhez lett tervezve, vagyis képes nagy mennyiségű iratot rövid időn belül előállítani. Ezek a berendezésekért általában mélyen kell a pénztárcájukba nyúlniuk a vállalkozóknak, ami nem feltétlenül előnyös, hiszen azt az összeget akár a cég bővítésére, fejlesztésére is fordíthatják. Ha Ön is szeretne megfelelő döntést hozni a kiadásokkal kapcsolatban, ráadásul a szóban forgó irodai készüléket csak bizonyos időszakokban használná, válassza a fénymásológép bérlést!

A fénymásológép bérléssel jelentős anyagi haszonra tehet szert, ugyanis a szolgáltatás nevéből könnyedén lehet arra következtetni, hogy a kölcsönzési ár a berendezés eredeti vételárának a töredéke. Ebben a formában Önnek nem kell kompromisszumot kötnie semmilyen szempontból, így akár kifejezetten a vállalkozás kiemelt időszakaira is kibérelheti a fénymásológépet. A szolgáltatás igénybevételével semmilyen plusz karbantartási költséggel nem kell számolnia, hiszen az a kölcsönzési árba belefoglaltatik, ráadásul, ha bármilyen meghibásodás lépne fel, kollégáink azonnal a segítségére sietnek, és ha szükséges, új berendezést biztosítunk a bérlés keretein belül.

Választékunkból megbízható, korszerű fénymásoló gépeket találhat, amelyeket a bérlés keretein belül kipróbálhat, és ha valamelyik modell nem volt ideális választás az Ön számára, a bérleti idő lejártakor válthat másik típusú berendezésre. Egy ilyen lehetőség egyetlen készülékvásárlásnál sem adott, ezért már emiatt érdemes szolgáltatásunk mellett döntenie!

Tapasztalja meg Ön is a fénymásológép bérlés előnyeit, spóroljon meg jelentős összeget, szolgáltatásunkat hiba lenne kihagyni! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és élvezze a kedvező lehetőséget!

 

Használja a legmodernebb irodai gépeket beruházás nélkül! A fénymásoló bérlés megoldja a gondjait!

Használja a legmodernebb irodai gépeket beruházás nélkül! A fénymásoló bérlés megoldja a gondjait!Egy irodát, vállalkozást életben tartani, illetve sikerre vinni ésszerű döntések sorozata. Minden döntéshelyzet előtt meg kell állni, és minden oldalról felmérni azt, hogy a legjobbat hozhassuk ki belőle. Még egy olyan egyszerűnek tűnő választás előtt is fontos a mérlegelés, mint amilyen a fénymásoló vásárlás. Egy beruházási tervről van szó, ami hatással van a költségvetésre, a kiadások alakulására. Vajon mivel jár jobban a cég: ha fénymásolót vásárol, és a beruházás mellett dönt, vagy ha fénymásolót bérel?

A beruházás talán nem is kis összegű lesz, és talán nem is fog megtérülni, vagy éppen ellenkezőleg. Ha nincs elég nagy, elkülöníthető rész a költségvetésben ahhoz, hogy egy olyan teljesítményű fénymásolót vásároljanak, ami a valós igényeket képes kiszolgálni, be kell érni egy alacsonyabb kategóriájúval. Ez pedig hosszú távon negatív hatással lesz a munkára, a vállalkozás mindennapjaira is.

Mi a teendő tehát? Ne kössön kompromisszumot, és ne tegyen feleslegesen irreális beruházásokat akkor se, ha irodai berendezésről van szó! A vásárláson túl létezik még egy lehetőség, ez pedig a fénymásoló bérlés!

A fénymásoló bérlés minden előnyös lehetőséget megad a bérlőknek, amivel csak nyerhetnek, ha emellett döntenek. A fénymásoló bérlés lehetőséget ad arra, hogy a bérlő olyan teljesítményű fénymásolót használjon, amilyet szeretne, és amire valóban szüksége van. Ezen változtathat, amikor akar, így sosem lesz elavult a használatban lévő gép. Mivel egy szolgáltatást vesz igénybe, további előnyökkel gyarapodik: a javítás, pótlás a szolgáltató dolga, ráadásul a bérleti díjat leírhatja költségként, és tud tervezni a kiadásokkal anélkül, hogy rejtett költségekbe ütközne.

Ha egy megbízható szolgáltatót keres, akivel hosszú távon is együtt tud működni fénymásoló bérléssel kapcsolatosan, forduljon hozzánk bizalommal! A honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén mindent megtudhat a fénymásoló bérlésről!

Egyéb forgalmazott márkák:
(Samsung, Konica-Minolta, HP, Canon,Murafec)

Fénymásológép, másológép bérlés, fénymásoló, új és használt másológép bérbeadás, színes másológép, fénymásológép

Impresszum és Tárhely Szolgáltató
fenymasolo.lap.hu | fenymasolas.lap.hu | irodaszer.lap.hu
Joomla extensions by Siteground Hosting