You are here: Home » Szolgáltatások
2018 febr. 24, szombat
Telefon: +36 1 221 8175
E-mail: info@buro44.hu
Google+
Pinterest
Flickr

Szolgáltatások | Büro44

E-mail Nyomtatás PDF

Tudja meg miben tudunk segíteni:

 

BÉRBEADÁS - BÉRLÉS


Nincs nagy befektetés, nincsenek váratlan üzemeltetéssel kapcsolatos kiadások!
Önök csak a papírt biztosítják, a többi a mi dolgunk
Másológép bérleti konstrukciók már havi 3 500 Ft.+ÁFA -tól!


ÉRTÉKESÍTÉS


Kellékanyagok

Tintapatronok, tonercartridge, toner, papír stb.
Eredeti, utántöltött, és utángyártott kellékanyagok kedvező árakon, bármilyen márkájú készülékhez!
Házhoz szállítás, összeg határtól függően akár díjmentesen, rövid határidővel.

Új készülékek

Magas műszaki színvonalú, független nemzetközi tesztlaborok által is elismert és több esetben első hellyel díjazott készülékeink megtekintéséhez kérjük használja a termékek menüpontot.
Gépeink kedvező lízíng konstrukcióban is megvásárolhatóak, akár 0% önrész vállalással is!

Felújított készülékek

Gépeink megfizethető árak mellet kínálják, az új készülékekkel csaknem megegyező műszaki paramétereket, a nagyfokú megbízhatóságot, és az alacsony üzemeltetési költségeket. Mindezt természetesen garanciával!

 

Újdonság: Kínálatunkban már kaphatóak az ún. Release másológépek, amelyek teljes körű csaknem 100 %-os újjáépítésre kerülnek, így egy új készülékkel megegyező megbízhatósági, és esztétikai szintet képviselnek.


Folyamatosan változó kínálatunk miatt, árainkról, illetve az értékesíthető típusokról, kérjük, érdeklődjenek elérhetőségeinken.


SZERVIZ


Vállaljuk: DEVELOP, MINOLTA, Konica-Minolta, AGFA, HP, Samsung, készülékek javítását, rövid, akár 4 órás kiszállási határidőkkel.
Gépeik folyamatos felügyeletéhez (mellyel az üzembiztonság és az élettartam növelhető) ajánljuk rugalmas kialakítású, kedvező áru karbantartási szerződéseinket.

 

Fénymásológép bérlés – miért is ne?

Fénymásológép bérlés – miért is ne?Számtalan olyan helyzet adódhat, amikor hirtelen szükség lenne egy fénymásológépre, de nincs kéznél a megfelelő eszköz – gondoljunk csak arra, ha időszakosan szükséges nagyobb mennyiségben másolnunk. Szerencsére az ilyen esetekre is van jó és hatékony megoldás – a fénymásológép bérlés!

A fénymásológép bérlés mellett rengeteg érv szól, melyek főleg a költségkímélő megoldások és a hatékonyság köré csoportosulnak. De gondoljon csak bele, mennyi bosszúságtól megkímélheti magát akkor is, ha épp vásárlás előtt áll, de nem tudja, hogy milyen modell mellett döntsön! A bérlés lehetőséget ad arra, hogy akár több típusú készüléket is kipróbáljon, így nem érheti csalódás a későbbiekben sem, és ki tudja, talán éppen a bérlés szabadságára van szüksége valójában!

Gondolkodjon Ön is hosszútávon és keressen minket bizalommal, ha szeretné kihasználni a fénymásológép bérlés lehetőségét, hiszen tőlünk csak kiváló állapotú, megbízható eszközöket kaphat! Megéri hozzánk fordulnia!

 

Nálunk megtalálja a tökéletes másológépet!

Nálunk megtalálja a tökéletes másológépet!Minden iroda más és más feladatokkal küzd meg a munkanapok során, ennek okán pedig gyakran az irodai felszerelés terén is különböző funkciókra van szükség. A másológép bérlés során elsősorban azt kell eldönteni, hogy milyen hatékonyságú gépet szeretnénk, aztán érdemes megvizsgálni azt is, hogy milyen tevékenységeket szeretnénk elvégezni a segítségével.

A másológép bérlés lehetőséget ad arra, hogy kicsi, közepes vagy nagy munkacsoportok igényeinek megfelelő eszközöket válasszunk, ami főként a teljesítményben jelent különbséget. Mindemellett fontos tudni, hogy elegendő-e számunkra a fekete-fehér másolás, vagy szükségünk lesz színes oldalakra is.

Kínálatunkban természetesen változatos megoldásokat találhatnak az érdeklődők, így bármely esetben a segítségére lehetünk a másológép bérlés terén!

Nem tudja biztosan, hogy milyen gépet lenne érdemes választani? Kérdései lennének a másológép bérlésről? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kollégáink a segítségére lesznek, hogy minden választ megkaphasson!

 

Problémát észlel fénymásológépével kapcsolatban? – Segítünk megszüntetni a hibát!

Problémát észlel fénymásológépével kapcsolatban? – Segítünk megszüntetni a hibát!A technika berendezések meghibásodása rendkívül kellemetlen helyzeteket teremthet, főleg, ha éppen használatban vannak, vagy egy sürgős ügyben kellene használni a készülékeket. Ha Önnek ismerős a szituáció, és fénymásológépével kapcsolatban hasonló problémák merülnek fel, válassza szerviz szolgáltatásunkat!

Fénymásoló szervizünk munkatársai azonnal az ügyfelek rendelkezésére állnak! Tisztában vagyunk vele, hogy egy technikai berendezés meghibásodása milyen fennakadásokat okozhat egy vállalkozás életében, ezért garantáljuk, hogy rövid határidőn belül megszüntetjük a fénymásológép hibáját!

A fénymásológépek javításához kellő tapasztalatra és tudásra van szükség, ezért hozzáértés nélkül neki se fogjon a berendezések helyreállításának! Fénymásoló szervízünkben olyan szakemberek dolgoznak, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a készülékek javítása terén, ezért biztos lehet abban, hogy a berendezés jó kezekben van!

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe fénymásoló szerviz szolgáltatásunkat!

 

Hogyan spórolhat meg jelentős összeget vállalkozása számára?

Hogyan spórolhat meg jelentős összeget vállalkozása számára?Érthető, hogy a vállalkozókat foglalkoztatja, miként tehetnének szert plusz anyagi haszonra, amit a továbbiakban fejlesztésekre fordíthatnak. Meglepő tény, és sokan ezt mindig nehezen fogadják el, de az apróbb kiadásokat szükséges visszaszorítani, például a felesleges irodai berendezések megvásárlását, hiszen a sok kicsi sokra megy! Ha Ön is szeretne több profitot termelni, de nem tudja, hol kezdjen bele, döntsön a fénymásológép bérlés mellett!

A fénymásológép bérléssel csakis előnyökre tehet szert, ugyanis a szolgáltatásnak köszönhetően a vételár töredékéért használhatja a berendezéseket, ezáltal az így megtakarított anyagi keretet a cég fejlesztésére, bővítésére fordíthatja. A fénymásológép bérlés szolgáltatásban nemcsak a berendezés használata szerepel, hanem a karbantartási felügyelet is, vagyis, ha bármi probléma adódna a gépekkel, Önnek nem kell plusz anyagi költséggel számolnia, mivel a bérleti díjba a javítási költségek is beletartoznak.

Vigye sikerre vállalkozását, spóroljon, ehhez pedig vegye igénybe fénymásológép bérlés szolgáltatásunkat!

 


Fénymásológép, másológép bérlés, fénymásoló, új és használt másológép bérbeadás, színes másológép, fénymásológép, másológép szerviz

Egyéb forgalmazott márkák:
(Samsung, Konica-Minolta, HP, Canon,Murafec)

Fénymásológép, másológép bérlés, fénymásoló, új és használt másológép bérbeadás, színes másológép, fénymásológép

Impresszum és Tárhely Szolgáltató
fenymasolo.lap.hu | fenymasolas.lap.hu | irodaszer.lap.hu
Joomla extensions by Siteground Hosting