Pár érv, miért is válassza a fénymásoló bérlést:

  • Nem igényel hatalmas beruházást

  • Nem kell javítási költségekkel számolnia

  • Az Ön igényeinek megfelelően ajánlunk készüléket

  • Bérlési költségek tervezhetők

  • Önnek csak a másolópapír beszerzése marad, minden mást cégünk intéz

  • Alacsony költségek, nincs amortizáció

Papírral dolgozik? A fénymásológép bérlésben van potenciál!

Az irodai munka világában sok helyen még papírral dolgoznak. A papírt fénymásolni, nyomtatni, faxolni kell, amihez a fénymásológép bérlést ajánljuk.

Ahol irodai berendezéseket tartanak, ott általában nem csak egy fajta tevékenységre használják a gépet. Alkalmanként szükség lehet nyomtatásra, fénymásolásra, többnyire ezek jelentik a leggyakoribb feladatokat. A legtöbb esetben  napi szinten kapcsolják be és működtetik az irodai gépeket, ezért kézenfekvőnek tűnik saját, új fénymásológépet vásárolni.

fénymásológép bérlés
fénymásológép bérlés

Egyetlen géppel is dolgozhat

A több, különböző tudással rendelkező irodai gépnek az elhelyezése csak a nagy alapterületű irodákban valósítható meg. Miért pakolná tele kerülgetnivaló berendezésekkel a teret, amikor egyetlen irodai géppel is elvégezheti az aktuális sokszorosítással, faxolással, szkenneléssel kapcsolatos feladatot?

A kérdés már csak az, hogy melyik irodai gép a legalkalmasabb arra, hogy kivegye a részét a kollégák munkájának a támogatásából? A multifunkciós irodai gépeket kifejezetten ajánljuk olyan munkakörnyezetbe, ahol a hatékonyságot szeretnék támogatni, de a költséghatékonyság is ugyanolyan fontos. Egyetlen gépet kell csupán kezelni és elhelyezni, ami minden, papírral kapcsolatos műveletet képes elvégezni.

Multifunkciós gépek az irodában

Az új multifunkciós nyomtatók megvásárlásába nem kell beruházni. A fénymásológép bérléssel egyszerre, több fajta előnyhöz is jut a bérlő. Egyrészt költségek szintjén jár jól az ügyfél, másrészt a vásárlással járó kötöttségektől is meg tud szabadulni. Ahelyett, hogy egyszeri, nagyobb összeget költene egy irodai gépre, inkább kisebb, hónapokra elosztható bérleti díjjal kalkuláljon! A kiadások minimálisak, egy kezdő vállalkozás kiadásaiba is beilleszthetőek, lehet velük tervezni, ameddig szükség van a bérelt irodai gépre.

A lehetőségek száma megsokszorozódik, ha bérli a fénymásolót, nem pedig egyszer megvásárolja és ugyanazt a modellt használja. Használt vagy új is lehet a kiválasztott berendezés, arról nem is beszélve, hogy bármilyen kapacitással, funkcióval rendelkező és többféle igényre tervezett modellt is ki lehet próbálni. Akár időszakosan is válthat a fénymásológépek használata között.

Ennek köszönhetően az iroda feladatainak támogatottsága nem függ a fénymásoló vételárától, sem pedig a büdzsé korlátaitól. Könnyedén magasabb szintre tudja emelni az irodai berendezések színvonalát, mindezt ésszerű, havi összegért cserébe.

fénymásológép bérlés

Kevesebb teendő, kedvezőbb lehetőségek bérléssel

A fénymásológép bérlés kisebb költségekkel, több lehetőséggel, ugyanakkor kevesebb kötelezettséggel is jár. Elég, ha a bérelni kívánt modell kiválasztására és a bérlési idő eldöntésére szán időt. Innentől kezdve már minden feladatot meghagyhat a bérbeadó cég munkatársainak. A szervizelés, a karbantartás teendői vagy a javítás kihívásai is mind a fénymásológépet birtokló cégre és alkalmazottaira hárulnak.

A bérlőre a fénymásológép használata és a kifogyott papír cseréje marad. A fénymásoló működtetéséhez szükséges áramot és a bérleti díjat és a fénymásoló papír árát kell elszámolnia havi költségként. Se új alkatrészeket nem kell vásárolnia, se kellékanyag megrendelésével nem kell a kollégáknak időt tölteni. Gratulálunk, Ön máris spórolt a rendszeres kiadásain és egy saját irodai berendezés fenntartásának kihívásaival sem kell megküzdenie!

Amennyiben úgy gondolja, hogy a fénymásoló bérlés egy Önnek szóló opció és szeretne élni is ezzel a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velünk! A legnagyobb örömmel megismertetjük Önt a bérlés részleteivel!

Fénymásológép bérlés a csapatmunka érdekében

Átmeneti igényre is ajánljuk a fénymásológép bérlést. A tőlünk bérbe vehető irodai gépek rövid távú használatra is alkalmasak.

Egy kampányhoz, egy hosszabb lélegzetű projekthez készül elő Ön és a csapata, amihez a megfelelő eszközparkot is biztosítani kell? Vágjon neki felkészülten a munkának és mielőtt elkezdődik, szerezzen be mindent, amire szüksége lesz a csapatnak! Az irodai gépeken is sok múlik, nézze meg, hogy mit választ!

fénymásológép bérlés, fénymásoló bérlés

A különböző eszközök és berendezések használata támogatja a csapat munkáját. Adminisztrációhoz, prezentációhoz vagy marketing tevékenységhez is szükség van papírra nyomtatott, fénymásolt információkra. Ezeket a dokumentumokat érdemes minél jobb minőségben elkészíteni, főleg akkor, ha szélesebb körben is olvassák őket.

A fénymásológép bérlés olyan szolgáltatás, amivel eleget tehet a csapat irodai gép igényének. A munkához nélkülözhetetlen fénymásológépekből pedig a legmodernebb típusokkal tud dolgozni. Miért fontos ez? Egy elavult vagy a teljesítményében nem kielégítő irodai géppel nehezebben halad a munka. Ne hátráltassa a csapata előrehaladását azzal, hogy szinte használhatatlan gépeket ad a kezük alá!

A fénymásológép bérléssel ki tudja választani a rendelkezésre álló fénymásoló kínálatból, hogy milyen géppel szeretne dolgozni. Az igények alapján választhat nagy teljesítményű, könnyen kezelhető, környezetbarát energiafogyasztással működő modellt is.

Próbáljon ki olyan modellt, amilyennel még nem volt alkalma dolgozni és tesztelje le, hogyan teljesít! Mindezt meg tudja tenni kalkulálható, megfizethető költségek mellett, ha fénymásolót bérel tőlünk. Béreljen irodai gépet és dolgozzon korszerű fénymásológépekkel!

Éljen a lehetőséggel és béreljen fénymásolót akkor is, ha az irodai gépre egy meghatározott ideig lesz csak szükség! A bérlés akkor éri meg igazán, ha tudja, hogy a vásárlás szóba sem jöhet, de a költséghatékony géphasználat a csapat érdekeit szolgálja. A mi irodai gépeinkre számíthat fénymásoláshoz és nyomtatáshoz is. Érdeklődjön a részletekről!

Ne kössön kompromisszumot, döntsön a fénymásoló bérlés mellett!

A fénymásológép bérlés ára a töredéke egy új, professzionális berendezés beszerzési árának, és a bérlésnek köszönhetően kompromisszumot sem kell kötnie.

Szinte az összes cégnél igyekeznek spórolni az irodai eszközök beszerzésén, hiszen ezen a területen mindig óriási a termékválaszték, így az árak is meglehetősen tágas határok között mozognak. Azonban egyáltalán nem biztos, hogy jól jár azzal, ha a spórolás érdekében kevésbé profi vagy kevesebb funkcióval rendelkező gépet vásárol.

fénymásológép bérlés

A fénymásoló beszerzésével kapcsolatban gyakran az jelenti a spórolást, hogy olyan készüléket választanak a cégtulajdonosok, ami lassabb, egyszerre kevesebb feladatot tud elvégezni, esetleg nem rendelkezik annyi funkcióval. Viszont ez sokszor olyan kompromisszumot jelent, ami összességében hátráltatni fogja a munkát, így alaposan át kell gondolni, hogy valóban megéri-e.

A fénymásológép megvásárlása helyett gyakran jobb megoldást nyújt a készülék bérlése. Ha az utóbbi mellett dönt, akkor olyan berendezésre tehet szert, amit tökéletesen ki tud használni és ami minden szükséges funkcióval rendelkezik, ugyanis az egyes típusok bérlési díja között nincs nagy különbség. Míg egy profibb gép beszerzései ára a többszöröse is lehet egy kisebb készülékének, addig a bérlésnél sokkal kisebb az árkülönbség.

A fénymásoló bérlés kiszámítható, és rendszeres, de alacsonyabb kiadást jelent. További előnye, hogyha sokáig nem lesz szükség a berendezésre, akkor arra az időre le is mondható a bérlés, így nem kell feleslegesen fizetni és nem foglalja a helyet sem.

És végül, de nem utolsó sorban, ha a fénymásoló bérlést választja, akkor a karbantartással, szervizeléssel sem Önnek kell foglalkoznia, hiszen ezt a bérbeadó, vagyis cégünk intézi. Önnek csak a papír beszerzése marad, minden másról mi gondoskodunk.

Amennyiben a fénymásológép bérlés felkeltette az érdeklődését, kérje bátran bővebb tájékoztatásunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és válaszolnak minden kérdésére.

Fénymásológép bérlés: spóroljon okosan!

Fénymásoló bérléssel sok pénzt spórolhat, de rengeteg bosszúságtól is megkímélheti magát. Vegye igénybe szolgáltatásunkat ügyfélbarát feltételekkel Ön is!

Olyan időket élünk, amikor szinte mindennek emelkedik az ára, bizonyos dolgoké jobban, másoké lassabban. Azonban az biztos, hogy érdemes egy kicsit lefaragni a kiadásokból, és megnézni, hogy hogyan lehetne minél jobban kijönni a dologból. Nem szerencsés, ha most kellene egy nagyobb beruházást beiktatni, például elköltöztetni a céget vagy új nyomtatót, fénymásológépet beszerezni. Szerencsére majdnem mindig van egy kedvezőbb árú megoldás, utóbbi kapcsán például remek választás a készülék megvásárlása helyett a fénymásológép bérlése.

Fénymásoló bérlés

A fénymásoló bérlésnek rengeteg előnye van a saját berendezés beszerzésével szemben. A legfontosabb azonban az, hogy a szolgáltatásnak köszönhetően nem kell vagyonokat költeni a gép megvásárlására. Egy professzionális készülék ugyanis akár milliós tétel is lehet, ami a jelenlegi helyzetben egyáltalán nem szerencsés. Azonban, ha csak kölcsönözzük a gépet, akkor egy sokkal alacsonyabb, kiszámítható költséggel kell számolnunk, ami nem hirtelen terheli meg nagyon a kasszát. A fénymásológép bérlés ráadásul bármikor lemondható, így csak akkor jelent kiadást, amikor valóban szükség van a készülékre. A kölcsönzés rövid és hosszabb távon is lehetséges, ráadásul így olyan gépre tehetünk szert, amilyet a legjobban ki tudunk használni, legyen az akár egy kisebb teljesítményű készülék, akár egy professzionális, több funkciós berendezés. A fénymásoló bérlésnek köszönhetően a szervizeléssel sem kell foglalkozni, a géphez csupán a papírt kell megvásárolni. A szolgáltatás cégünknél kedvező feltételekkel elérhető, a részletekért érdemes felkeresni minket.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük a fénymásoló bérlés iránt, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségein bármelyikén és válaszolnak minden felmerülő kérdésére, keresse őket akár még ma!

A fénymásológép bérlésnek meggyőző előnyei vannak!

A fénymásológép bérlés olyan előnyökkel jár, amit Ön sem hagyhat ki! Az új irodai berendezéssel szemben is tudunk érveket hozni!

A fénymásolóból használhat újat és használt modelleket is. Dönthet úgy, hogy saját irodai gépet vásárol és ugyanazt használja minden nap vagy inkább a fénymásoló bérlést választja és sokkal több lehetőséggel tud számolni. Fontolja meg, hogy mivel jár egy új, saját irodai gép vagy egy használt, de bérelhető modell használata! Segítünk a következő néhány sorban összegyűjteni, hogy milyen érvek szólnak a fénymásológép bérlés mellett.

A fénymásológép bérlés nem csupán egy irodai gép használatát jelenti az ügyfélnek, hanem az ezzel járó, teljes körű szolgáltatások kihasználását is. Amikor fénymásolót kap egy bérbeadó cégtől, akkor biztos lehet abban, hogy az a fénymásológép mindig kifogástalanul fog majd működni. A saját irodai géppel törődni kell, szervizre van szüksége, ha elromlik, kifogy, hívni kell hozzá szakembert. Ha ezekkel a dolgokat nem intézi valaki a cégnél naprakészen, akkor az hátráltatja a munkát és akár a fénymásológép  teljesítményén is ronthat.

Azoknak a bérlőknek, akik a fénymásológép bérlés mellett döntenek és minket választanak, garantálni tudjuk, a tökéletesen karbantartott, minőségi, megbízható irodai gépeket. A rendelkezésre álló modellekből igény szerint tud választani, sőt, akár az összeset ki is próbálhatja, hogy a hatékonyságukat tesztelje. Profi gépekkel, kiszámítható költségekkel és felkészült szervizzel várjuk az ügyfeleket, akik az irodai munka támogatására keresnek jó ajánlatot! Dolgozzon mindig kiváló állapotú gépekkel, addig, ameddig szüksége van rájuk!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ajánlatunk és a fénymásológép bérlés mellett döntött, akkor egyszerűen csak vegye fel a kapcsolatot velünk! A kollégáink örömmel elkalauzolják a bérlés kérdéseiben, valamint a bérelhető fénymásológépek modelljei között is. A részletes tájékoztatáshoz lépjen kapcsolatban velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

Fénymásoló bérlés

Fénymásoló bérlés projektekhez

A fénymásoló bérlés projekt alapon is igénybe vehető! Rövid távú bérlésben is tudunk segíteni ügyfeleinknek, kedvező feltételek mellett.

A fénymásoláshoz még mindig a hagyományos gépekre van szükség, amiket az irodai környezetben széles körben használnak. A mai fénymásológépek mindent tudnak, amire szükség van a papír alapú dokumentumok sokszorosításához, de egyetlen géppel lehetségessé válik a nyomtatás és a faxok fogadása is akár, színes és fekete-fehér formában egyaránt. A nagy teljesítmény és a testre szabható igények elősegítik ezeknek a gépeknek a maximális kihasználhatóságát. A fejlesztések a modern igényeket célozzák meg, ennek köszönhetően egy fénymásoló bérléssel is olyan berendezéshez juthat az ügyfél, ami az okos eszközökkel is kompatibilis és multifunkciós tulajdonságokkal rendelkezik.

A fénymásoló bérlés éppen ezért nem csak hosszú távon ajánlott. Projektekhez, rövid távú felhasználásra is megéri a fénymásoló bérlést kihasználni. Ez a szolgáltatás ráadásul költséghatékony választás, mert a vásárláshoz viszonyítva még mindig jobban jön ki az anyagiak szempontjából.

Forduljon bizalommal a fénymásológépek értékesítésével és bérbeadásával foglalkozó cégünkhöz, ha felkeltette a figyelmét valamelyik irodai gépünk! Egy olyan projekt lebonyolítása előtt áll, amihez sok fénymásolatra, nyomtatásra lesz szüksége és rendszeresen fog használni fénymásológépeket? Vannak már saját irodai gépei, de azoknak a kapacitása nem elegendő az előttük álló feladatok elvégzéséhez? Szolgálja ki az igényeit a fénymásoló bérléssel, szerezzen be és használjon annyi gépet, amennyire és ameddig szüksége van! Akár rövid távon is gondolkodhat, minden ügyfelünk számára találunk személyre szabott megoldásokat!

A gépparkunk elég változatos és széles ahhoz, hogy Ön is megtalálja a szükségleteinek megfelelő modelleket. A szállítás, a karbantartás és a javítás is a mi dolgunk, Önnek csak a kedvező bérleti díjak rendezésével kell foglalkoznia. Ha már megvan a bérelt irodai gépek helye, keressen minket bizalommal és tájékozódjon a fénymásoló bérlésről!

fénymásoló bérlés