A Büro 44 Irodatechnikai Kft. 1997-ben alakult másológépek és nyomatatók értékesítése, szervizelése, valamint kellékanyag ellátása céljából.

A 2002-es évtől vagyunk a Konica –Minolta Group, DEVELOP márkakereskedése és márkaszervize, de természetesen egyéb márkák is megjelennek kínálatunkban.

Kezdetben csak partnereink saját tulajdonú készülékeit javítottuk, de a 2000-es évek elejétől az átalakult igényeket kiszolgálva, az elsők között kezdtük el a készülékek bérbeadását is. Mivel ez a terület mára cégünk húzóágazatává vált, nagy jelentőséget fordítunk a bérbe adott készülékek megbízhatóságára, minőségére.

A folyamatosan változó és fejlődő technikai háttér miatt, kollégáink rendszeresen oktatásokon bővítik több mint tizenöt éves tudásukat-tapasztalatukat.

Fénymásológépre lenne szüksége?

Ha fénymásológépet vásárolna, esetleg bérelne, cégünk az Ön rendelkezésére is áll!

Kínálatunkban a Konica-Minolta és a Develop készülékeit találhatja meg, méghozzá igen széles választékban, így kis, közepes és nagy munkacsoportok számára is be tudja szerezni a megfelelő berendezést. Színes másoló rendszereket is kínálunk, ezzel lefedve a feladatok teljes körét, és felújított fénymásológépeket is vásárolhat tőlünk a költséghatékonyság jegyében.

Lehetőséget biztosítunk fénymásológépek bérlésére is, amivel a kezdő, illetve kis költségvetéssel dogozó vállalkozásokat kívánjuk segíteni. A fénymásológép bérlését nem csupán az alacsony havi költség miatt érdemes választani, hanem a szolgáltatás minősége miatt is: ez esetben a karbantartás és az esetleges javítás költsége a bérleti díj része, és cserekészüléket is biztosítunk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon bizalommal fénymásológép értékesítéssel és bérbeadással foglalkozó cégünkhöz! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és tegye fel kérdéseit!