A fénymásoló bérlés átmeneti megoldásnak is ideális választás. A papíralapú adatrögzítésnek még mindig sok helyen hódolnak, ezt nem lehet csak úgy megkerülni, hiszen nincs minden digitalizálva. Ebből következik, hogy fénymásolókat, nyomtatókat vagy faxgépeket is rendszeresen használnak szinte minden irodában a napi munkafeladatok teljesítéséhez.

A legtöbb irodában van saját irodai gép, amire szükség is van, tehát megéri vásárolni egyet vagy többet is belőle hosszú távon, mert kihasználják a benne rejlő lehetőségeket. Miért jöhet szóba tehát a fénymásoló bérlés egy olyan ügyfél számára, akinek vannak megvásárolt irodai gépei?

fénymásoló bérlést átmeneti jelleggel is igénybe lehet venni. Ilyen eset lehet például az, amikor több munka adódik és a meglévő irodai gépek nem képesek a megnövekedett igényeket teljesíteni. Bizonyos szektorokban lehetnek olyan időszakok, amikor több a munka, mert a megrendelések, a szezon vagy egyéb körülmény miatt nem ugyanolyan egész évben a munka ritmusa. Ahol valamennyire kiszámítható, hogy mikor érkezik a nagy hajrá ideje, ott fel tudnak készülni előre a megnövekedett munkamennyiségre.  Ez a felkészülés magában foglalhatja a fénymásoló bérlést is. A plusz irodai gépek munkája segíthet a határidők betartásában és a feladatok színvonalas teljesítésében. A másológép bérlés nélkül lehet, hogy nem tudnának végezni mindennel időben, ez pedig súlyos következményekhez vezetne.

Forduljon tehát hozzánk bizalommal és vegye igénybe a fénymásoló bérléssel kapcsolatos szolgáltatásunkat! Ahelyett, hogy plusz gépeket vásárolna drágán, amiket aztán nem használ ki egész évben és még az elhelyezésükről, karbantartásukról is gondoskodni kell, inkább döntsön az olcsóbb és kezelhetőbb megoldás mellett!

A fénymásoló bérlésre rövid és hosszú távon is van lehetőség, méghozzá kedvező feltételekkel, versenyképes áron. A pontos tájékoztatáshoz lépjen kapcsolatba csapatunkkal! A kollégáink segítenek Önnek, ha felkeres minket a honlapon megadott elérhetőségek egyikén!