Egy multifunkciós készülék remek segítőtárs az irodában, de vajon érdemes megvásárolni vagy kifizetődőbb a fénymásoló bérlés? Segítünk eldönteni a kérdést!

Bár napjainkban egyre több feladatot online felületeken végzünk, dokumentumainkat pedig a felhőben tároljuk, egy professzionális készülék, ami másol, nyomtat és szkennel, még mindig nélkülözhetetlen az irodában. Fénymásológépet bármelyik nagyobb áruházban vásárolhatunk és ha szerencsénk van, egy remek akciót is elcsíphetünk, mégis felmerülhet a kérdés, hogyha ez ilyen egyszerű, akkor miért választják annyian a bérlést? Talán mégis az volna a kedvezőbb? Járjunk utána!

Ami elsőre remek üzletnek tűnik…

Ha megfizethető áron hozzájuthatunk egy olyan készülékhez, ami minden szempontból passzol az irodai munkafolyamatokhoz, akkor annak rövid időn belül megtérül az ára. Ezzel szemben a fénymásológép bérlés díját hónapról hónapra fizetünk kell, így bár a vásárlással egy alkalommal megterheljük egy kicsit a költségvetést, utána viszont csak festéket és papírt kell vennünk.

Látszólag egyszerű a képlet, jobb elfelejteni a bérlést, ám ha jobban elmerülünk a témában, hamar kiderül, hogy hosszú távon nem az éri meg, ami elsőre remek üzletnek tűnik, és sorra jönnek a kellemetlen meglepetések, az extra költségekről nem is beszélve. A beszerzési ár ugyanis nem minden, van ennél sokkal fontosabb szempont is, amiben a fénymásoló bérlés abszolút verhetetlennek bizonyul.

Fenntartási költségekre alapozni? Igen!

fénymásoló bérlés Budapest

Ami az itt bemutatott képletből kimarad, az az egy oldalra jutó másolási, illetve nyomtatási költség, ami lehet 10-12 Forint, de akár 3 Forint alatti ár is, és az utóbbit nem tudja bármelyik készülék produkálni. A megfizethető áron vásárolt készülékből így válik igazi pénznyelő, szemben a bérlés alacsony nyomtatási költségével, tervezhető, fix havi díjával.

Ezen felül ott vannak még a váratlan meghibásodások, amik nem csak rengeteg bosszúsággal, hanem újabb, akár kifejezetten megterhelő költségekkel is járhatnak. A rendszeres használatból adódóan ugyanis előbb vagy utóbb akad majd olyan alkatrész, ami végleg megadja magát. Ez jobb esetben olyasmi, amit gyorsan és olcsón cserélnek, kevésbé szerencsés esetben nem is érdemes javítani, mert annak költsége megközelítené egy új készülék vételárát.

A fénymásoló bérlés azonban egy komplex szolgáltatás, ami nem csak azt jelenti, hogy birtokba vehetünk egy remek teljesítményű, teljes mértékben a cégünkre szabott masinát, hanem a karbantartási, javítási költségek miatt kell aggódnunk. Nem kell számolni ezen felül amortizációból eredő anyagi veszteséggel sem, így valóban minden szempontból kiszámítható megoldásról van szó.

Miért éppen tőlünk béreljen készüléket?

fénymásoló bérlés BudapestA fénymásoló bérlés Budapesten olyasmi, amit alaposan meg kell fontolni, mert bár ahogy az az előzőekből kiderült, határozottan megéri, nem mindegy, melyik cég pontosan mit kínál. Ha Önt is érdekli ez a lehetőség, nálunk jó helyen jár, hiszen DEVELOP ineo és ineo+ készülékeink a legjobbat tudják nyújtani, ami ezen a téren elképzelhető.

Kis, közepes és nagy munkacsoportok számára egyaránt tudunk multifunkciós, abszolút irodára szabott gépet biztosítani. Ha idővel változnak az igényei, mi rugalmasan kezeljük a kérdést, de természetesen a hónap közben felmerülő, váratlan problémákat is a lehető leggyorsabban orvosoljuk. Egy fix havi költségért cserébe Önnek egyetlen dolga marad, kihasználni a modern technológia nyújtotta lehetőséget.

Ha felkeltettük érdeklődését, nézzen szét nálunk vagy egyszerűen csak ossza meg velünk, mire van szüksége és ajánlunk Önnek egy professzionális gépet, ami hű társa lesz a munkában!