fénymásológép bérlés jobban megéri, mint a vásárlás? Mérlegelje, hogy milyen hátrányokkal jár vásárolni egy saját irodai berendezést!

Az irodai gépek nagy segítséget tudnak nyújtani az olyan tevékenységekhez, mint a faxolás, sokszorosítás, a papír alapú dokumentumok használata vagy a papírhalmok rendszerezése. A papírlapok kezeléséhez szükség van bizonyos irodai gépekre is, de nem mindegyiket kapcsolják be napi szinten. A fénymásológép bérlés abban az esetben jelent jó megoldást, ha az irodai gépet szeretnék rövid távon használni vagy pedig valamilyen okból kifolyólag nem bizonyul jó megoldásnak a fénymásológép vásárlása.

A fénymásológép vásárláshoz egy fix összeget fel kell szabadítani a cég költségvetéséből. Ez az irodai gépnek az értékétől függően lehet komoly összeg is. A megvásárolt irodai gépnek az értéke a kicsomagolástól és az üzembe állítástól kezdve folyamatosan romlik. A későbbiekben az irodai gépet már nem lehet teljes, eredeti áron eladni, csak használtan és olcsóbban. Ha a gép elromlik és le kell cserélni, akkor nem érkezik belőle bevétel, hanem egy új fénymásoló összegére kell költeni az iroda költségvetéséből.

A fénymásológép bérlés ezzel szemben nem jelent nagy összeget, legalábbis nem egyszerre kell kifizetni. A bérleti díjat csak arra az időre kell kifizetni, ameddig a fénymásológép bérlés ideje tart. Ennek köszönhetően a bérlési díj a bérlési idő függvényében sokkal kevesebb is lehet, mint egy új fénymásológépnek a vétel ára. A megvásárolt irodai berendezés csak egyféle modell lehet, amit hosszú távon kell majd használni. A fénymásológép bérlés viszont lehetővé teszi, hogy akár többféle irodai gépet is ki tudjon próbálni és azt válassza az ügyfél, ami a legjobban megfelel az igényeinek. Sikerült meggyőznünk Önt?

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a fénymásológép bérlés iránt érdeklődik és nem érzi az irodai gép megvásárlását előnyös döntésnek! A fénymásoló bérlés minden tájékoztatást megadunk az érdeklődőknek a honlapon szereplő elérhetőségeinken!