A fénymásológép bérlés mindent tud, ami ahhoz kell, hogy a vállalkozás megállja a helyét a piaci versenyben!

A fénymásológép elengedhetetlen eszköz az irodai munkához, hiszen számos dokumentumot kell másolni, szkennelni vagy nyomtatni. Saját készülékre azonban nincs szükség, a bérlés jó választás anyagi szempontból, idő- és energiatakarékos, abszolút rugalmas, ráadásul hozzájárul a környezetvédelemhez. Nézzük meg tehát egy kicsit részletesebben, hogyan tudja támogatni a fénymásoló bérlés a kis- és középvállalkozások versenyképességét.

Minden szempontból gazdaságos

A bérlés sokkal olcsóbb, mint a vásárlás, hiszen nem kell kifizetni a készülék teljes árát, csupán a használati díjat kell beilleszteni a költségvetésbe. A bérlési díj magába foglalja a karbantartást és az esetleges javítást, de még a kellékanyagokat is, csak a másolópapír beszerzésére kell költeni ezen felül. Nincs tehát semmilyen extra kiadás, az egész jól tervezhető, mindez pedig a stabil pénzügyi háttér legalapvetőbb feltételeinek egyike.

Ne feledjük, az idő pénz, és ez egy vállalkozás esetében különösen igaz! Márpedig, ha nem kell foglalkozni a készülék karbantartásával és javításával, azzal igen sok időt takarítunk meg. Ha bármilyen probléma merül fel, csak egy telefonhívásba kerül és a szolgáltató máris megoldja a helyzetet, ha nincs más út, egyszerűen kicseréli a készüléket. Rendszeres fix teendők és váratlan meglepetések nélkül zökkenőmentes az irodai munka, nem igaz?

fénymásoló bérlés Budapest

Alkalmazkodhatunk a változó igényekhez

A fénymásológép bérlés lehetővé teszi, hogy mindig olyan készüléket használjunk, ami illeszkedik az aktuális igényeinkhez. Ha növekszik a másolási, szkennelési vagy nyomtatási igényünk, akkor lecserélhetjük a készüléket egy nagyobb teljesítményűre, ha pedig csökken az igényünk, elegendő lehet egy egyszerűbb gép. Nincs hosszú távú kötelezettség, bármikor kérhetjük a nálunk lévő készülék cseréjét, sőt, akár még ajánlanak is olyat, ami jobban megfelel.

Ha van rá igényünk, megtehetjük, hogy mindig a legmodernebb készüléket használjuk, amelyik megfelel a vállalkozásnál felmerülő technológiai és biztonsági követelményeknek. Mivel a készülékek rendszeresen frissítve vannak, nem kell aggódnunk amiatt, hogy kompatibilitási problémákba ütközünk. A fénymásológép bérlés egyszersmind segít abban, hogy lépést tartsunk a technológiai fejlődéssel és megőrizzük versenyképességünket.

Passzol a környezettudatos szemléletbe

Ha a bérlés mellett döntünk, nem kell kidobni az elavult vagy javíthatatlanná vált készülékeket, hiszen ezeket a bérlő cég veszi vissza, és gondoskodik a megfelelő elhelyezésről vagy adott esetben az újrahasznosításról. Ennek köszönhetően nem keletkezik felesleges elektronikus hulladék, ami károsítaná a környezetet, ami különösen sokat nyom a latba akkor, ha nem is tudnánk kihasználni a készülék élettartamát.

fénymásoló bérlés Budapest

Mivel válogathatunk a készülékek között, gondoskodhatunk arról, hogy olyat használjunk, ami energiatakarékosan működik, ezzel tehát csökkenteni tudjuk vállalkozásunk ökológiai lábnyomát. Ráadásul ha optimalizálhatjuk az energiafelhasználást az irodában, az nem csak a bolygónak kedvez, hanem a fenntartási költségeket illetően is érezhető különbséget eredményez, vagyis anyagilag is jól járunk vele.

A fénymásológép bérlés tehát minden fronton csak előnyöket tartogat, de ha idővel mégis szeretnénk egy saját gépet, az addig szerzett tapasztalatoknak köszönhetően még a vásárlás is egyszerűbb. Ha Ön is szeretné okos megoldásokkal támogatni vállalkozását, fénymásoló bérlésért Budapesten keressen minket!