Másológép bérléssel megkímélheti cégét a váratlan kiadásoktól!

Minden cégnél szükség van bizonyos irodai gépekre, például számítógépekre, nyomtatókra, fénymásoló gépekre. Ezek kiválasztása sem mindig egyszerű, de az is előfordul, hogy probléma adódik az eszközökkel, meghibásodnak és az ilyen esetek megoldása nem csak sürgető, hanem időnként sajnos költséges is. Ráadásul, amíg a készülék hibás, illetve szervizben van, addig nem is lehet használni. Ennek elkerülésére jó megoldás a másológép bérlés, aminek köszönhetően nem kell nélkülöznie a berendezés használatát és nem az Ön cégét terhelik a szervizeléssel kapcsolatos kiadások sem.

A másológép bérlés egy fix, de alacsony költséget jelent havonta, amiért cserébe folyamatosan a rendelkezésére állnak a szükséges gépek. Ha valamelyik meghibásodik, addig bérelhet másik készüléket, sőt, így akár más teljesítményű típusokat is kipróbálhat. Ennek köszönhetően, ha később mégis a készülékvásárlás mellett dönt, könnyebben tudja majd kiválasztani az ideális terméket. A másológép bérlés nagy előnye, hogy nem kell nélkülöznie az eszközök használatát, ugyanakkor az esetleges szervizelési költségek sem az Ön cégét terhelik. Természetesen a másológép bérlés nem jelenti feltétlenül azt, hogy egy használt berendezéssel kell dolgoznia, hiszen nálunk lehetőség van új másológép bérlésére is. Azonban, ha még jobban szeretne lefaragni a kiadásokból, akkor döntsön bátran a használt másológép bérlése mellett, cégünk kizárólag ellenőrzött, megbízhatóan működő eszközöket kínál. Bármelyiket is választja, a másológép bérlésének teljes összege költségként leírható, így még kevésbé jelent megterhelést vállalkozása részére. Ráadásul, nálunk lehetőség van olyan szerződést is kötni, amelynek végén a berendezés az Ön tulajdona lesz. Ennek köszönhetően egy már megismert, jól bevált gép lesz az Öné.

Amennyiben kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, illetve szeretne bővebb tájékoztatást kérni a másológép bérlés feltételeiről, forduljon bizalommal hozzánk! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Fénymásológép bérlés: új és használt másológép bérbeadása rugalmas feltételekkel

Egy terméket használni nem egyenlő azzal, hogy azt a valamit birtokoljuk is. Ma már nem kell megvásárolni valamit ahhoz, hogy ki tudjuk használni a működéséből származó előnyöket. A vásárlás másik alternatívája a bérlés, ami több előnnyel is jár. Egyre többen hoznak tudatos döntést és a mértéktelen, felesleges vásárlás helyett az újrahasznosítást választják. A fénymásológép bérlés is ebbe a kategóriába tartozik. Miért kellene egy új gépet megvásárolni és használni, amikor egy gépet többen, egymás után is használhatnak? A fenntartható szemlélet egyik alapvető pontja ez, amit a jelenben és a jövőben is sokan követnek.

A fénymásológép bérlés tehát magának a bérlőnek is előnyös megoldás, de hosszú távon másoknak is pozitívumokkal szolgál. Aki nem híve a felesleges költekezésnek, szereti a praktikus megoldásokat, de nem akar a spórolás áldozatául sem esni, annak a fénymásológép bérlés egy tökéletes középutat jelent. Nem kell a költségvetésből egy nagyobb összeget irodai berendezés vásárlására félretenni, hanem csak a bérleti díjjal számolni havonta. Ha már nem szeretne fénymásológéppel dolgozni, egyszerűen csak visszamondja a szolgáltatást.
A fénymásológép bérlés kevesebb költség, valamint kevesebb felelősség is. Minden, ami az üzemeltetéssel kapcsolatos teendő, az a tulajdonos dolga és kötelezettsége, a bérlőnek csak a fénymásolópapírról kell gondoskodnia. Az általunk kínált készülékek között minden érdeklődő megtalálja azt a modellt, ami az igényeinek és a napi munkavégzés követelményeinek megfelel. Egyaránt vannak új és használt másológépek a bérelhető irodai gépek között, eltérő bérleti díjakkal. Személyre szabott megoldást kínálunk a fénymásológép bérlésre, kedvező feltételekkel és magas színvonalon.

A fénymásológép bérlés mellett dönteni nem csupán költséghatékony, de környezettudatos döntés is, ami napjainkban kiemelkedő jelentőséggel bír. Keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ha érdeklik a szolgáltatásaink, és tudjon meg mindent a fénymásológép bérlésről!

Miért válassza a használt berendezések helyett a másológép bérlést?

Ha másológépre van szükség, a vállalkozók jelentős része nem feltétlenül gondolkodik teljesen új berendezés megvásárlásán, hanem a használt készülékek kínálatát veszi szemügyre. Ennek elsősorban anyagi okai vannak, ugyanis a már használt berendezések igencsak vonzó áron érhetők el.

Sajnos a kedvező vásárlási lehetőség kockázatokat rejthet magában, ha nem megbízható a partner: előfordulhat, hogy ezeknél a használt készülékeknél olyan probléma jelentkezik, aminek helyreállításáért mélyen kell a pénztárcába nyúlni az új tulajdonosnak. Ezesetben a körültekintés és a felkészültség sem elegendő, mert sokszor az eladó sem tud a berendezés hibájáról. Ha Ön vállalkozóként szeretné elkerülni ezeket a kellemetlen helyzeteket, a használt készülék megvásárlása helyett válassza a másológép bérlést!

A másológép bérlés esetében nem kell amiatt aggódnia, hogy olyan berendezésre költene, amit rövid időn belül nem fog tudni használni. Ügyfeleinknek a szolgáltatás keretein belül megfelelően karbantartott, modern készülékeket biztosítunk, amik százszázalékban megbízhatók és minőségiek. Ezek a korszerű gépek nálunk eredeti áruk töredékéért vehetők igénybe. A másológép bérléssel nincsenek rejtett költségek, mert a kölcsönzés díjába a javítással, karbantartással kapcsolatos kiadásokat belekalkuláltuk. Ez fontos szerepet tölt be abban, hogy vállalkozását anyagilag sokkal kiszámíthatóbban tarthassa fenn. A másológép bérlés során többféle berendezés közül is válogathat, így ki tudja választani, hogy melyik az a készülék, ami ki tudja szolgálni cégét a mindennapokban. Készülékeinkkel garantált a gyors és hatékony munkavégzés az irodában.

A másológép bérléssel kapcsolatban ránk hosszú távon számíthat! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné megtapasztalni a bérlés előnyeit, kedvező áron hozzájutni kiváló készülékekhez, keressen bennünket a szolgáltatás igénybevételéért! Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!