Minden cégnél szükség van bizonyos irodai gépekre, például számítógépekre, nyomtatókra, fénymásoló gépekre. Ezek kiválasztása sem mindig egyszerű, de az is előfordul, hogy probléma adódik az eszközökkel, meghibásodnak és az ilyen esetek megoldása nem csak sürgető, hanem időnként sajnos költséges is. Ráadásul, amíg a készülék hibás, illetve szervizben van, addig nem is lehet használni. Ennek elkerülésére jó megoldás a másológép bérlés, aminek köszönhetően nem kell nélkülöznie a berendezés használatát és nem az Ön cégét terhelik a szervizeléssel kapcsolatos kiadások sem.

A másológép bérlés egy fix, de alacsony költséget jelent havonta, amiért cserébe folyamatosan a rendelkezésére állnak a szükséges gépek. Ha valamelyik meghibásodik, addig bérelhet másik készüléket, sőt, így akár más teljesítményű típusokat is kipróbálhat. Ennek köszönhetően, ha később mégis a készülékvásárlás mellett dönt, könnyebben tudja majd kiválasztani az ideális terméket. A másológép bérlés nagy előnye, hogy nem kell nélkülöznie az eszközök használatát, ugyanakkor az esetleges szervizelési költségek sem az Ön cégét terhelik. Természetesen a másológép bérlés nem jelenti feltétlenül azt, hogy egy használt berendezéssel kell dolgoznia, hiszen nálunk lehetőség van új másológép bérlésére is. Azonban, ha még jobban szeretne lefaragni a kiadásokból, akkor döntsön bátran a használt másológép bérlése mellett, cégünk kizárólag ellenőrzött, megbízhatóan működő eszközöket kínál. Bármelyiket is választja, a másológép bérlésének teljes összege költségként leírható, így még kevésbé jelent megterhelést vállalkozása részére. Ráadásul, nálunk lehetőség van olyan szerződést is kötni, amelynek végén a berendezés az Ön tulajdona lesz. Ennek köszönhetően egy már megismert, jól bevált gép lesz az Öné.

Amennyiben kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, illetve szeretne bővebb tájékoztatást kérni a másológép bérlés feltételeiről, forduljon bizalommal hozzánk! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek a megadott elérhetőségeink bármelyikén.