Számoljon az irodai gépekkel, döntsön a fénymásológép bérlés mellett, ha fontos Önnek a kiszámíthatóság! Az irodai gépeink megbízhatóan teljesítenek.

Egy cég nem engedheti meg magának, hogy ne legyen kész terve és megbízható stratégiája arra, hogyan fog üzleti sikereket elérni. A forintok is számítanak, mert ha jó helyre kerül a pénz, az megtérülő befektetést jelent vagy hasznos kiadást.

A fénymásológép bérlés anyagi szempontból egyértelműen jó döntés, nem csupán rövid távon, de ugyanúgy hosszú távon is. A rövid távú irodai gép bérlésben nincsenek elvesztegetett forintok. Ez azt jelenti, hogy kiszámíthatóak a költségek és nem jár anyagi rizikóval egy ilyen szolgáltatást igénybe venni. Akár havi szinten is ki tudja számolni és elszámolni is a költségeket. Nincsenek váratlan kiadások, mert a bérlés díja fix, a fénymásolóba pedig papírt kell csupán vásárolni. Ki tudja számolni, hogy mennyit költött az iroda a havi szinten felhasznált papírra.

A fénymásológép bérlés kiadásait költségként is el tudja számolni. Ennek köszönhetően a bérlési költségek a cég könyvelésében is megkönnyítik a feladatokat. Egy új és saját irodai gépet venni azt jelenti, hogy nagyobb összeget fektet be az iroda, a gép használatának pedig minden, kiszámítható és váratlan költsége is az iroda kasszáját érinti. A patron cseréjére, a karbantartás költségére, a javítás elvégeztetésére sem kell külön költenie, ha bérel.

Az irodai fénymásológép bérelt változatban megbízhatóan működik, havi kiadást jelent, amivel minden újabb hónapban tud számolni, az összeg pedig nem fog változni. A kisebb kiadásért cserébe nem kell megalkudnia, bármilyen gépet választhat és használhat, aminek teljes körű üzemeltetése és megbízható használata is az Ön munkáját támogatja.

A fénymásoló bérlés minden irodának, vállalkozásnak kifizetődő választás, legyen szó kezdő cégről vagy már hosszabb ideje működő irodáról. A bérlőknek minden felvilágosítást megadunk a szerződés aláírása előtt. Lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeinken és legyen az ügyfelünk!