Az irodai gépekkel a költségvetésen lehet spórolni vagy éppen túlköltekezni. A fénymásoló bérlés a költségek alacsonyan tartását segíti.

A fénymásológépek azok az irodai berendezések, amiket egyes helyeken rendszeresen használnak, máshol viszont nincs rájuk szükség hosszú távon. Azoknak az irodáknak, amiknek a fénymásolás, a nyomtatás és az ehhez hasonló tevékenységek nem jelentenek létszükségletet, nem érdemes egy saját gépbe invesztálni.

A fénymásolás lehet olyan feladat, amire csupán heti pár alkalommal van szükség vagy a nyomtatást egy bizonyos projekthez jobban előtérbe kell helyezni, mint a többinél. Ez már kisebb kiadásokkal jár és a költségvetésnél is, jobban lehet vele tervezni. A fénymásológép bérlés járulékos költségei csak a bérleti díj és a papír utánpótlásának ára. Minden egyebet magába foglal a bérlés díja, beleértve a karbantartás, javítás szolgáltatását is.

Lényeg a lényeg, a megvásárolt, az iroda saját tulajdonát képező fénymásoló, nyomtató berendezésnek nem kell kihasználatlanul árválkodnia az év nagy részében. Béreljen gépet arra az időszakra, amikor már tudja, hogy szükség lesz rá és fizessen érte csupán annyit, amennyit valóban használja is!

Az irodai gépre költött összeg és a karbantartásra, fenntartásra számolt költségek csak a cég kasszáját terhelik, gyakorlatilag feleslegesen. Érdemes költséghatékonyabb döntéseket hozni és a fénymásoló bérlés igénybe vételével gazdaságosabban kihasználni a rendelkezésre álló erőforrásokat. Költsön olyan irodai berendezésre, amit valóban használ, igényeljen olyan szolgáltatást, amivel a cége anyagi forrásait felelősségteljesen  tudja befektetni rövid távon vagy éppen hosszú távon!

A fénymásológépek bérlését mindenkinek ajánljuk, aki nem szeretne a végleges döntéssel járó vásárlás mellett dönteni. A bérlést kedvező feltételekkel tudjuk biztosítani minden ügyfélnek, aki komolyan gondolja, hogy a bérlést igénybe veszi. A bővebb tájékoztatáshoz keressen minket bizalommal a honlapunkon megtalálható elérhetőségek bármelyikén!