A fénymásoló bérlést kedvező ajánlatban kínáljuk az ügyfeleknek! A vásárlásba nem szeretne invesztálni, de nem tud lemondani a fénymásoló használatáról sem? Ismerje meg az ajánlatunkat a bérlésről!

A papír használata még nem szűnt meg teljesen, ezt Ön is nagyon jól tudja, ha az iratszekrények roskadoznak a dossziék súlya alatt az irodájában. A papír sokszorosítása, a szövegek, adatok nyomtatása az egy vagy két oldalas fénymásoló papírokra mindennapos feladatot jelent egy irodában. Minden egyes cégnek a kezében van a döntés, hogy saját berendezésre ruház be a fénymásoláshoz és nyomtatáshoz vagy inkább alternatív megoldás mellett dönt.

A fénymásoló bérlés egy olyan alternatíva, ami azoknak a cégeknek előnyös megoldás, amik költséghatékonyan, de kompromisszumok nélkül akarnak irodai berendezést használni. A hangsúly a használaton van, nem pedig a birtokláson. Ön kiválasztja, hogy melyik bérbe vehető modellünk az, amit ki tud használni a napi munkája során, mi pedig szerződést kötünk Önnel fénymásoló bérlésre. A bérelt gépet kiszállítjuk a megadott helyszínre és beüzemeljük. Ezután sem hagyjuk magára az ügyfelet, hanem segítjük a munkáját azzal, hogy a bérelt fénymásolót karbantartjuk, szervizeljük, illetve szükség esetén még javítjuk is. Ezzel a szolgáltatás csomaggal az ügyfél további előnyökhöz jut. Pénzt tud spórolni, mert nem kell több száz ezer forintot elkülönítenie a kasszából egy irodai gép megvásárlására és hosszú távon is ugyanolyan megbízhatóan működő berendezéssel tud dolgozni. Az utánajárás, a szervezés és a keresgélés sem szerepel a teendők listáján, mert mindent ránk tud bízni!

Válasszon olyan partnert, akinek teljes körű szolgáltatás csomagja minden igényének eleget tud tenni akkor is, ha fénymásoló bérlésről van szó! Keressen minket bizalommal, felkeltettük az érdeklődését és az irodai gépeit is a cége igényeihez mérten válassza ki! A fénymásoló bérlés minden részletéről bővebb felvilágosítást adunk az érdeklődőknek az egyik, megadott elérhetőségünkön!