Ha érdekli a nyomtatás optimalizálás, hamar rá fog jönni, hogy irodai nyomtató bérléssel is rengeteg felesleges kiadástól kímélheti mag magát, és ekkor jövünk mi!

A modern, multifunkcionális nyomtató az irodai munka elengedhetetlen kelléke, ám egy nagyobb cégnek nem egyetlen készülékre, hanem egy komplett gépparkra van szüksége. Nem mindegy azonban, mekkora kiadást jelent az üzemeltetés, és képzelje csak el, hogy egy felmérés szerint a nagyobb szervezetek 90%-ánál jellemző, hogy nincsenek tisztában a gépek számával és kihasználtságával. Ugye Ön nem szeretne ide tartozni?

Az irodai nyomtató bérlés már önmagában segít csökkenteni a kiadásokat és átláthatóbbá teszi a költségeket, nem árt azonban előtte egy kis szakmai segítséget kérni, hiszen kell valaki, aki előkészíti a terepet és kiveszi a részét a tervezésből. Mi is pontosan a nyomtatás optimalizálás és milyen előnyökre tehet szert cégvezetőként, ha elkezd tudatosabban tekinteni az üzemeltetésre? Ezekre a kérdésekre adunk választ a következő sorokban.

Heterogén géppark vs. nyomtatás optimalizálás

irodai nyomtató bérlés, nyomtató bérlés budapest

A heterogén nyomtatópark megdöbbentően sok extra költséggel és felesleges bosszúsággal jár, ami egészen addig az irodai munka velejárójának tűnik, míg valaki rá nem világít, hogy akad másik út is. Ha a készülékek nem felcserélhetőek, hosszabb időt vesz igénybe a hibák elhárítása, nem beszélve arról, hogyha különféle kellékanyagokat halmoz fel a cég, az a gyakori nyomtató selejtezésből adódóan veszteséget produkál. És ez csupán kettő a heterogén gépparkkal járó problémák közül.

Mindezekre megoldást kínál a nyomtatás optimalizálás, melynek lényege, hogy:

  • pontos képet ad a felesleges kiadásokról;
  • segít leegyszerűsíteni és ellenőrizhetővé tenni a dolgozók munkáját.

Az optimalizálás sokféle kérdésre keresi a választ kezdve onnan, hogy napi hány oldalt nyomtat a cég egészen addig, hogy ki és hogyan használja a készülékeket, ezen felül mindenképpen ide tartozik az is, hogy milyen szerviz háttér áll rendelkezésre. Az eredmény? Csökkennek a nyomtatási költségek, valamint a nyomtatás, szkennelés időtartama, hiszen lényegében arról van szó, hogy egy automatizált folyamatra tér át a cég.

Hogy kapcsolódik ehhez az irodai nyomtató bérlés?

Az optimalizálás egyik legfontosabb pontja a különböző funkciók összevonása, és természetesen a homogén géppark kialakítása, mindössze 2-3 támogatott modellel. És ez az a pont, amikor jól jön egy partner, aki egyetlen, elismert márka köré építette fel a bérelhető gépek kínálatát. Nálunk csupa DEVELOP nyomtató kapott helyet, olyan multifunkcionális gépek, melyek valódi segítséget nyújtanak az irodai dokumentumkezelésben és lehetővé teszik az átjárhatóságot.

irodai nyomtató bérlés, nyomtató bérlés budapest

Na és mi a helyzet a nyomtató bérlés árakkal?

A nyomtatás optimalizálást jól tervezhető bérleti díjakkal is meg lehet támogatni, hiszen ilyenkor van ugyan egy fix havi költség, számos kiadást azonban meg lehet spórolni:

  • A költségvetést nem terheli egyszeri, irreálisan magas beruházási költség
  • Nincs javítási és karbantartási költség, hiszen mindezt mi vállaljuk magunkra
  • Nem fenyegeti veszteség amortizáció, valamint a technológia elavulása miatt
  • A kellékanyagok felhalmozása helyett elég a másolópapír beszerzésére költenie

Nos, mit gondol, belevág az optimalizálásba és a bérléssel járó számtalan előnyt is szeretné kihasználni? Nálunk a DEVELOP legmodernebb készülékei várják, hogy megkezdjék a munkát az Ön irodájában, csupán annyi a dolga, hogy megosztja velünk, mely modellek passzolnak az új, automatizált folyamatba. Ne feledje, ha nyomtató bérlés Budapesten, akkor Büro 44 Irodatechnikai Kft.!