fénymásológép szerviz minden bérlőnek, vásárlónak segítséget nyújt, amikor szükség van rá. A fénymásolás, nyomtatás és lefűzés nem olyasmi, aminek szünetelnie kell, mert az irodai gép meghibásodott.

Az irodai gépek a leggyakrabban akkor hibásodnak meg, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. Képzeljen el egy olyan szituációt, amikor rengeteg dolga van, sok oldalnyi anyagot kell fénymásolnia vagy éppen nyomtatnia, de a gép egyszerűen nem akar elindulni. Sokszor a gép működése az, ami hibás és vagy gyűri a papírt vagy nem tudja adagolni azt, ez pedig csak pár abból dologból, ami megtörténhet. Amire ilyenkor szükség van, az a fénymásológép szerviz. Keresse fel haladéktalanul a budapesti fénymásológép szervizünket, a megvásárolt vagy bérelt irodai gépével probléma adódott!

fénymásológép szerviz azonnal megoldja az irodai gép működésében felmerülő problémákat. A fénymásológép bérlőnek csak jeleznie kell felénk, hogy gond adódott a géppel. Mi kiküldünk egy szerelőt a helyszínre, aki ott, helyben átvizsgálja a gépet, megtalálja a hibát és elvégzi a szerelést. Érdemes rendszeresen karbantartást is végeztetni, hogy a javításra ne legyen szükség.

A fénymásológép szerviz szolgáltatásunk a gépeink bérlőinek járó szolgáltatás, ami mentesíti őket az ezzel az ügyintézéssel járó problémáktól. Az általunk értékesített fénymásológépek szervizét is elvégezzük. Azoknak is igénybe vehető a fénymásológép szerviz, akik nem bérelnek tőlünk irodai gépet. Az ügyfeleink kiváló szakembereket kapnak tőlünk, akik a javítást, karbantartást is elvégzik, amikor arra csak szükség van. A szervizünk gondoskodik arról, hogy Önnek ne kelljen a gépet nélkülöznie fénymásoláshoz,nyomtatáshoz, csak addig, ameddig feltétlenül szükséges.

Keressen minket bizalommal, ha budapesti fénymásoló szervizre van szüksége! A kollégáink minden ügyfelünkkel egyeztetnek szervizre, karbantartásra, illetve javításra időpontot. Érdeklődjön a részletekről az egyik, honlapon feltüntetett elérhetőségen, telefonáljon vagy írjon nekünk üzenetet!