A fénymásológép bérléshez kedvező feltételeket szabunk! Ha nincs szüksége saját berendezésre, elég, ha csak bérel egyet!

A fénymásolás, szkennelés vagy nyomtatás és minden olyan funkció, amivel egy irodai gép rendelkezik, fontos, de nem feltétlenül nélkülözhetetlen. Azokban az irodákban, ahol az ilyen feladatok csak alkalmanként jelennek meg a napi rendben, felesleges irodai gép vásárlásra költeni a céges költségvetésből. A fénymásológép bérlés viszont egy jó döntés hasonló helyzetben.

fénymásológép bérlést is ugyanúgy el lehet rontani, mint egy új vagy éppen használt irodai gép megvásárlását. Azoknak az érdeklődőknek szeretnénk segíteni, akik már tudják, hogy nem fognak irodai gépet vásárolni, de nem igazán vannak tisztában a fénymásológép bérlés feltételeivel.

fénymásológép bérlés egyik első kérdése az, hogy milyen modellre van szüksége az irodának és a kollégáknak. Érdemes olyan modellek között válogatni, amik egyszerre rendelkeznek mindazzal a funkcióval, amire szüksége van a munkához az ügyfélnek. Akár a márkát is meg lehet határozni és a fénymásológépek teljesítményének, fogyasztásának is utána nézni.

A fénymásológép bérlés következő lépése az ár tisztázása. A bérlési idő függvényében fizet a bérlő díjat a szolgáltatónak, ezeket a tételeket pedig szerződésben rögzítik. Az előnyös feltételek mellett megkötött szerződés a bérlőnek kényelmes és nem jár semmilyen kötelezettséggel, csupán határidőket kell betartania és vigyázni a bérelt fénymásolóra.

fénymásológép bérléssel kapcsolatban előnyös ajánlatot tudunk kínálni az érdeklődőknek. Forduljon hozzánk bizalommal, ha a kiválasztott irodai géppel nem szeretne többet foglalkozni annál, mint amennyit a munkaidőben szükséges! A karbantartás, szállítás, javítás és szervizelés is a mi csapatunk közreműködésével történik, Önnek nincs ezen a téren kötelezettsége.

Garantáljuk az ügyfélbarát bérleti konstrukciót a fénymásológép bérlésben. Lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeink egyikén és kérjen tájékoztatást kollégáinktól!